Anderen over ons

Feilloze intuïtie

aaeaaqaaaaaaaadoaaaajgrimgnhn2e4ltdhntitnda4ns1hzgjmlwqxywi3owqyymnkmw
Lars is als adviseur erg betrokken en heeft een feilloze intuïtie. Op een warme, maar zakelijke manier spart hij met ons en weet hij precies in te voelen hoe de vork in de steel zit en wat de beste aanpak is, zonder vaak álle details te weten. Zakelijke en persoonlijke inzichten vloeien moeiteloos in elkaar over, waarbij hij niet schuwt om zijn eigen kwetsbaarheid te tonen en deze combi maakt hem voor ons de ideale inspirator.

Co Founder @ Its Just Therapy

Zet mensen in beweging

AAEAAQAAAAAAAAhVAAAAJGQ1YWVkOWNmLTE1YTYtNDU4My1hMTg2LTQ5YzFiY2FjMTEzZg
Altruïstisch, authentiek en grote deskundigheid op het gebied van organisatievormen. Analytisch, rustig en to-the-point. Lars weet mensen in korte tijd te doorgronden, legt snel verbanden, geeft dit zijn gesprekspartner op respectvolle wijze terug en zet zo mensen in beweging. Doet dit alles vanuit een oprechte nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft.

Nicolien van Paassen
Verbeteraar en verbinder / begeleider, trainer en coach van veranderingen

Vinger op zere plek

rsz_2b43515
Ik ken Petrus als een betrokken en inspirerende persoonlijkheid. Als coach weet hij als geen ander de vinger op de zere plek te leggen en hij gaat hierbij lastige of confronterende situaties niet uit de weg. Na een gesprek met Petrus kan ik weer voelen waar het me om gaat, hervind ik de energie en weet ik wat me te doen staat.

Rob van de Linde
coachend leidinggevende met roots in facilitaire wereld

Relaxness & enormous energy

AAEAAQAAAAAAAAw1AAAAJDM1YTlkMTlkLWIxMWUtNDA5MC1iMjBkLTk3Y2ZjZWMzZTZmNg
It’s interesting and pleasant to experience that – although Lars shows total relaxness in his way of interaction – the enormous energy he can create within others with when, what and how he says / responds to the underlying (and essential) challenge !!! Thanks!

Allard van Dongen Torman BSc
Building Manager & Operations at World Forum

Bewust maken

aaeaaqaaaaaaaadsaaaajgyxn2rmyti2ltnlmzmtndi3mc1imjhjlwezyjbmmmjmzmq3yqLars heeft mij door zijn invoelende begeleiding bewust gemaakt van mijn aanbod als kunstenaar. Hij heeft mij laten zien dat het structureren en plannen van mijn werkzaamheden de voorwaarde is om mijn passie rendabel te maken. De geduldige, humorvolle en doortastende vragen van Lars hebben geresulteerd in een website waarin ik op aansprekende wijze communiceer wat mijn unieke product is. Lars zijn verdienste is dat hij mij mijn kwaliteiten bewust heeft gemaakt.

Kunstenaar

Op koers houden

aaeaaqaaaaaaaa03aaaajdq5ngmwmwfjltc5zwqtngm0zi05odg0lwjmota4ngi4zjhhngHet lijken zulke simpele gesprekken. Ik zet de schrijftrainingen van Teksten voor Trainers in de markt en daarover spar ik regelmatig met Lars. Als ik stop voor een (reële of gevoelsmatige) drempel, laat hij me inzien hoe ik die drempel kan slechten. Het resultaat: het vlot weer, en in een hogere versnelling.

Lars denkt mee, zet zijn ondernemerservaring en zijn intuïtie in, geeft houvast bij onzekerheid en stuwt me voort met zijn positieve energie. Die ‘simpele’ gesprekken houden me op koers en in beweging.

Paula Brummelkamp
schrijfcoach bij Teksten voor Trainers

Moeiteloos schakelen

06bec17Lars is een fijne sparring-partner. Hij heeft snel door waar de bottleneck ligt, levert inzichten waar ik op door kan bouwen, en schakelt moeiteloos van het business perspectief naar het persoonlijke en vice versa. Hij heeft me goed geholpen mijn focus aan te scherpen en mijn creativiteit om te zetten in diensten, waarmee ik direct in actie kan komen.

New Service Development

Stappen verder

aaeaaqaaaaaaaamjaaaajgvhnzbjmgmxltfhn2itngm1ys05nwm0lte3ywfkmgfizdbjnaLars is een geweldige sparring partner. Vanuit enthousiasme en zijn brede interesse wilde hij graag eens met mij praten over de kracht van muziek in het bedrijfsleven en over hoe ik dat naar buiten kan brengen op een manier die bij mij past. En daar heeft hij absoluut ideeën over maar het mooie is dat hij die niet opdringt, maar het mij door de juiste observaties te maken en vragen te stellen zelf laat uitvinden. Ik ben weer een paar stappen verder!

Sybren van Doesum
Muzikale verhalenverteller at Van Toeten en Blazen