Routebeschrijving

617_2160Het adres van onze kantoorvilla is Breullaan 1i, 3971 NG te Driebergen-Zeist. Ons nieuwe kantoor is uniek door uitstekend bereikbaar en centraal gelegen (met de trein of auto 10 minuten rijden vanaf Utrecht). Het is slechts 3 minuten lopen van IC-station Driebergen-Zeist en 3 minuten rijden van de autosnelweg A12.

ingangDe Breulburcht ligt naast Pannenkoekenhuis Princenhof. Je kunt je auto gratis parkeren op het terrein van ons kantoor, achterin. Het gebouw heeft 2 ingangen. Onze ingang ligt aan de noordzijde van het gebouw (doorlopen naar links vanaf ingang terrein). Neem nadat je binnen komt de lift naar de bovenste verdieping. Maximaal 2 personen tegelijk in de lift!

Nog een tip voor wie uit de richting Den Haag/Rotterdam komt en de files wilt vermijden: Parkeer je auto gratis aan de achterkant van Woerden station, 5 min van autosnelweg. Neem deze trein:

  • Vertrek Woerden .24 en .54
  • Aankomst Utrecht .34 en .04
  • Vertrek Utrecht .39 en .09
  • Aankomst Driebergen-Zeist . 47 en .17

Totale reistijd 23 minuten. Je kunt ook met stoptrein maar dan doe je er wat langer over. Maar daardoor is er wel ongeveer een kwartierdienst. Kan geen auto tegenop, zeker niet in spits.

Terugweg idemdito (alleen geeft reisplanner snelste optie niet met 2x IC omdat overstap in Utrecht 4 ipv 5 minuten is 😉

En voor wie uit de richting Amsterdam komt, vanaf station Breukelen kun je prima met de trein. Ook vlakbij de autosnelweg, gratis parkeren en met een rechtstreekse trein in 25 minuten zonder overstap in Utrecht (in spits elk kwartier). En vanaf Amsterdam Arena of Zuid ben je in minder dan 30 of 40 minuten op station Driebergen-Zeist, rechtstreeks met de Intercity.