Jolien Slavenburg over onze leergang

Je eigen leiderschap nemen in het leven is wellicht een van de grootste taken waarvoor we ons gesteld zien. Je met de juiste leermeesters omringen zorgt voor een versnelling in die zoektocht en laat je steeds vaker de voldoening proeven van jouw definitie van succes.

Hoe bijzonder is het dat er nu een leergang is waarin zoveel verschillende leermeesters samenkomen om jouw vanuit hun unieke talenten en wijsheid een boost geven in dit proces?

Als gedreven ondernemer en gepassioneerd mens heb ik zelf een hele route afgelegd. Ik heb mogen ontdekken wat mijn unieke talenten zijn, wat ik bij wil dragen aan de wereld, hoe ik dat manifesteer en hoe ik daar goed van kan leven.

Wat ik je wil laten ervaren in de leergang is wat de aantrekkingskracht voor je omgeving is, als je sterk in verbinding bent met je purpose en durft te staan voor de bijdrage die je daarmee levert. Als die kracht –door je angsten heen- naar buiten komt -en je tegelijk afgestemd bent op de mensen die jij daarmee wil bereiken, ontstaat charisma. Je komt voorbij je hoofd en voorbij de strategieën en vindt vanzelf de taal die daarbij past. En daarmee trek je precies de mensen en taken aan die voor jou bedoeld zijn.

Als gastdocent van deze leergang, is het een rijkdom om als katalysator-docenten onderling elkaars leermeesters te zijn. Net zozeer als jij dat weer voor mij zult zijn. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Jolien Slavenburg

Lees ook de persoonlijke motivatie van gastdocenten Inge Knoope, Mark Knopperts en Marjolijn Zwakman.