Wij helpen je verder

Ondernemen is de moed hebben om te handelen, het is fouten maken en daarvan leren. Door te vertragen, verdiepen, verbinden & versnellen gaat je ondernemerschap moeiteloos stromen. Daarbij steunt de Katalysator je.

Die ondersteuning bieden we in verschillende vormen aan:

  • Je wilt nog beter en effectiever werken. Een ervaren ondernemer en trainer kijken mee en bieden coaching on the job, jóuw job in jouw bedrijf. Je dagelijkse activiteiten en beslissingen verbeteren in rap tempo door meer bewustzijn te creëren op je kwaliteiten en in je kracht te komen. De resultaten ook.
  • Je wilt meer en leukere opdrachten. Klanten kiezen voor jou omdat jij helder bent in wat je te bieden hebt én als ze je kennen, mogen en vertrouwen. Werk effectief aan je positionering en marketing van jezelf. Zo heb je in een paar maanden al meer en leukere opdrachten!
  • Je wilt weten wat de beste koers is voor jou en je bedrijf. De Business Pressure Cooker haalt snel en effectief naar boven waarom jij doet wat je doet, en wat de optimale koers is voor jou en je bedrijf. Gecomprimeerde leiderschapscoaching op maat, in slechts 2 à 3 uur. Met afsluitend een advies voor mogelijke vervolgstappen.
Lees hier hoe klanten ons ervaren en abonneer je op onze nieuwsbrief om geen enkele blog te missen!