Workshop: Ontdek je Why

Workshop voor nieuwetijdse ondernemers: “Ontdek je Why je sleutel voor authentiek succes.

Ontdek je Why je sleutel voor authentiek succes

Herken je dat? Op je werk is er weinig ruimte voor jouw idee. Je hebt behoefte aan betekenisvol bezig zijn en je overweegt te gaan ondernemen met jouw idee. Of je bent al ondernemer en je wilt je koers aanscherpen en je positionering verstevigen. Je wilt ondernemen vanuit Why.

Herkenbaar? Dan zou jij weleens een nieuwetijdse ondernemer kunnen zijn.

Why is wat een nieuwetijdse ondernemer uniek maakt. Het is een combinatie van visie, vakmanschap, zingeving en duurzaamheid. Jouw why drijft je om op je eigen wijze iets te verbeteren of toe te voegen aan de wereld.
Omzet is niet het doel, en toch zorgt ondernemen vanuit je why voor omzet. Het trekt klanten aan en andere belanghebbenden die jouw why delen. In deze workshop krijg je scherper wat jouw why is en waarom je why de sleutel is tot succes.

Ondernemen vanuit je Why gaat over jezelf. Wat jij geleerd hebt door je persoonlijke verhaal; wat heb je van huis uit meegekregen, welke werk- en levenservaring heb je opgedaan en welke ideeën vloeien daaruit voort? De workshop maakt je bewuster van wat je vooruit helpt en wat je belemmert met (de start van) jouw ondernemerschap.

Herken jij jezelf als inhoudelijk gedreven ondernemer? Ben je nieuwsgierig naar jouw why? 

Jouw klanten kopen jou. Dat wil zeggen: ze nemen je diensten vooral af vanwege jouw waarom, niet om wat je biedt of hoe. Maar hoe kom je achter je echte Why? Lees meer hierover in deze blog.

Wie zijn wij

Lars Lutje Schipholt (dekatalysator.nl) is een ondernemer, coach en facilitator van bijeenkomsten. Zijn kracht is om intuïtief feilloos raak te schieten, recht in het hart. Lars is van het vertragen en verdiepen. Zodat je meer bewust wordt van wat je voelt, en wat er dieper van binnen gaande is.

Lars is van het verbinden en versnellen: relaties leggen, concrete stappen voorwaarts, van denken naar doen. Je voelt je gehoord en erkend in wat je wilt en nastreeft, en je komt in beweging. Niet onbezonnen, maar dicht bij jezelf en jouw werkelijke kracht. Dat effect heeft Lars op mensen, vooral op ondernemers.

Kirsten Vonk (vonkmaaktvuur.nl) . In de afgelopen 25 jaar heeft zij als marketing-, communicatie- en PR-specialist gewerkt bij retailketens (HQ supermarkt, HQ tuincentrum, HQ drogisterij) en in de automotive, horeca en zakelijke dienstverlening.

Kirsten gelooft dat ieder mens een missie voor in het leven meekrijgt. Een missie die bijdraagt tot je eigen ontwikkeling en ook tot de ontwikkeling van een betere wereld (why).  Samen met de ondernemer maakt ze de why inzichtelijk, bepalen ze de strategie en de communicatie die op de ondernemer is afgestemd.