Proeverij

De leergang Leiderschap in het niet-weten start in de derde week van januari. Hij is bedoeld voor mensen met moed, die op reis willen in het onbekende.

Op de proeverijen van De Katalysator kun je alvast zelf proeven van wat de leergang jou kan bieden. Je kunt ervaren dat jij meer bent dan overtuigingen, angsten, gevoelens en gedachten. Lars en Petrus kennen deze problemen van binnenuit en dankzij de kracht van onze intuïtieve en verdiepende aanpak besef je wat je echt nodig hebt!

Jij bepaalt mee wat er gebeurt. Door een issue waarmee je worstelt in te brengen of gewoon aanwezig te zijn en bij te dragen aan wat zich ontvouwt. We beloven je een inspirerende, verdiepende en verrassende middag!

Data:

  • vrijdagmiddag 24 november 14 uur
  • woensdagochtend 6 december 10 uur
  • donderdagochtend 7 december 10 uur
  • vrijdagochtend 8 december 10 uur
  • vrijdagmiddag 22 december 14 uur.

Interesse? Laat het ons weten!

Tijdens de proeverij maken we oa gebruik van de zogenaamde Open Space (open ruimte) werkwijze. Dit eenvoudige, maar krachtige raamwerk schept de juiste condities voor een dynamisch proces van dialoog en ontmoeten. Als deelnemer draag je bij met jouw deskundigheid of ervaring en je hebt invloed op het eindresultaat. In Open Space zijn er vier principes.

1. De deelnemers zijn de juiste personen
2. Wat er gebeurt, is het enige dat kan gebeuren
3. Het begint wanneer het begint
4. Als het voorbij is, is het voorbij.

Wij zijn als facilitatoren spaceholder en combineren op intuïtieve wijze de principes van Open Space met onze eigen aanpak. Deze vertoont veel parallellen met methodes die nu in zwang zijn zoals MindfullnessUbuntu en geweldloze communicatie.