Vliegende start

Wat een week weer. Ook deze week weer nieuwe klanten die als ondernemer op eigen kracht al heel veel bereikt hebben en nu met ons aan de slag willen om een volgende stap te maken. En dat terwijl we deze vernieuwde insteek met de De Katalysator nog niet lang in de markt aan het zetten zijn.

Ik realiseer me dat we hiermee een gat in de markt gevonden hebben waar we heel graag invulling aan willen geven. Zoveel mensen die hun passie willen “ondernemen”. Zowel starters als ervaren ondernemers die een volgende stap willen maken.

Het voelt als helemaal vanzelf, in de flow, totaal niet als hard werken (wat het natuurlijk soms best is 😊). Dat gebeurt dus als je datgene doet wat helemaal ‘klopt’ met wie je werkelijk bent.

IMG_2882
Foto: Esther van Berk

Samen met mijn partner Petrus Ruys bied ik een combinatie aan van diep gaan en concreet worden in wat je te doen hebt. Deze combinatie is goud waard en echt onderscheidend in de markt, want hierdoor biedt de De Katalysator veel meer dan coachen.

Zoals een nieuw netwerk contact van de week zei:

“Although Lars shows total relaxness in his way of interaction – the enormous energy he can create within others with when, what and how he says / responds to the underlying (and essential) challenge !!! Thanks !” 

Nu wel opletten dat ik zelf niet ga vliegen en geaard bezig blijf 😉

Warme groet, Lars