Vooruit met je bedrijf

Je wilt vooruit met je business en je doet je stinkende best. Je zet stappen om te realiseren wat jou voor ogen staat. Maar:

  • Je vindt het moeilijk om genoeg opdrachten te krijgen, of de opdrachten te krijgen die écht bij je passen.
  • Je weet niet precies hoe je moet komen waar je wezen wilt of je loopt steeds tegen dezelfde belemmeringen aan.
  • Je twijfelt regelmatig: ben ik nou echt op de goede weg?

Die vragen blijf je tegenkomen. Tenzij je een katalysator vindt. Iemand met verstand van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Iemand die je helpt om uit te vinden waardoor je deze belemmeringen steeds weer tegenkomt én je stimuleert om de juiste, concrete stappen vooruit te zetten. Eentje die je ondernemerschap vleugels geeft!

Jij bent de sleutel

Ondernemerschap begint met een goed idee of een inspirerende visie waar jouw hart voor brandt. Je zet je kwaliteiten in om het verschil te maken. Maar succesvol ondernemerschap vraagt niet alleen om een goed idee en vakkennis. Het vraagt ook om kennis van de markt en zelfkennis. Je succes hangt af van hoe jij opereert.

 

Daarom helpt De Katalysator je om de goede dingen goed te doen

 

Dat doen we door je te spiegelen, een klankbord te vormen waardoor je je bewust wordt van wat er onder de oppervlakte speelt. Maar ook door je concreet te ondersteunen in wat zich op dat moment in je bedrijf aandient. Zo kun je stappen zetten, of dat nou gaat om strategische langetermijnacties of om concrete acties die je dagelijkse bedrijfsvoering direct effectiever maken.

Wil je de kracht van onze aanpak ervaren? Maak een afspraak of kom naar een van onze proefmiddagen!

Lees meer over ons aanbod: