5 weken na vliegende start eigen kantoor

We kijken weer terug op een fantastische week met mooie, verdiepende sessies met klanten en samenwerkingspartners. Zo voedend te werken met mooie mensen die ook in hun kracht willen komen! We doen onze naam eer aan 😉

En tegelijk lopen we aan tegen tegen het ontbreken van een ruimte van waaruit we met verstilling met klanten (en onszelf!) ‘de diepte’ in kunnen. Een eigen plek die rust en sfeer uitstraalt. Veel flex kantoren zijn te open voor ons. Leuk voor ontmoeten maar ongeschikt voor het werk wat we doen met onze klanten. En veel geschikt aanbod is er momenteel niet als je op een sfeervolle plek rond Utrecht dichtbij station en snelweg wilt zitten…

Maar gelukkig hebben we wat moois gevonden. Op deze Goede Vrijdag hebben we de knoop doorgehakt een jaarcontract afgesloten met het Bedrijvencentrum Vondelparc tegenover station Utrecht Vaartsche Rijn. De goede OV en auto bereikbaarheid, sfeervol gebouw, kosten en gastvrijheid gaven de doorslag.

17903475_1879331985618040_7883772686431982061_n

Nu beschikken we over flexplekken en een af te huren bespreek- en coachruimte. En vanaf september een eigen kantoorruimte. Voor onszelf maar ook voor ons netwerk van bewuste ondernemers. Om zo stapje voor stapje een eigen unieke community te bouwen met mensen die passen bij onze onderscheidende filosofie en werkwijze.

Geïnspireerd? We hebben al enkele partners die mee willen doen en jij bent als gast van ons meer dan welkom om ook te proeven van onze aanpak en plek! Bijvoorbeeld tijdens de heerlijke verzorgde lunch (our treat ;-). Niet alleen vanwege de gezelligheid maar ook omdat we geloven dat de synergie van ons tweeën nog veel groter wordt met jou erbij 😉 Interesse? Laat het ons dan weten!