Aanbevelingen

 

Wat zeggen anderen over mij?

Wat zeggen onze klanten? Hier enkele recente aanbevelingen:

“Lars heeft in 2 uur zoveel gedeeld dat ik voor maanden vooruit kan. Hij hield mijn snelle geest, voortdurende uitstapjes naar nieuwe onderwerpen en pogingen tot cognitieve sabotage van het gesprek heel goed bij. Lars was de eerste die mij heeft laten ervaren hoe anders het voelt als ik mezelf als ondernemer serieus neem – inclusief angst, weerstand en omzeilen van alles dat aangeeft dat ik er mag zijn met mijn bedrijf.”

Erica Pierik
– ambtenarentaalvertaler –

 

“Met Lars als coach wordt mij duidelijk hoezeer de ontwikkeling van mijn bedrijf samen hangt met mijn persoonlijke ontwikkeling. En dat is het unieke aan Lars, hij kent de perikelen van het zelfstandig ondernemerschap en ook alle uitdagingen die je als mens zijnde in je leven tegen komt. Persoonlijk leiderschap en werken aan je ondernemerschap op een pragmatische en ‘Down To Earth’ wijze. Met De Katalysator maak ik mooie grote stappen in relatief korte tijd!”

Jantien van der Meer, eigenaar De Gewilde Keuken

 

“Lars is een prettige coach en begeleider die mij helpt bij de groei van Dynamisch Bureau. Hij weet de vinger op de zere plek te leggen. Dit is leerzaam, soms pijnlijk maar ook noodzakelijk. Het schept helderheid hoe ik zaken effectiever kan aanpakken en meer plezier krijg in mijn werk. Ik krijg steeds meer vertrouwen in mezelf en mijn bedrijf. Ik kan hem elke ondernemer aanbevelen!”

Maaike Pronk, eigenaar Dynamisch Bureau

 

Lees hier meer aanbevelingen.