Kosteloze diepte coaching t.w.v. €700

Gratis coaching dankzij subsidie NL leert door

Ik coach veel mensen die gebruik maken van de regeling NL leert door. Ze willen graag een stap maken in hun werk maar hikken aan tegen de kosten van coaching. Met de nieuwe subsidieregeling van het Ministerie van SZW NL leert door kan ik jou (opnieuw) kosteloos coachen t.w.v. €700,-

Met mij als integrale coach leer je geen tructjes. Ik ga dieper dan gebruikelijk is bij loopbaancoaching. Je bevrijd jezelf van ondermijnende overtuigingen of patronen en realiseert een doorbraak. Je krijgt meer zicht op je blinde vlekken en gewoontes die je tegen dezelfde blokkades doen oplopen en onzeker maken. Structureel, voorbij een fix. Zodat je met plezier en zelfvertrouwen dóór kunt.

Vanaf 1 december zijn er weer in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar. Het vorige aanbod in augustus was al binnen een paar weken uitverkocht. Zorg daarom dat je er op tijd bij bent en meld je nu vast aan!

Belangrijkste voorwaarde is dat de sessies een relatie hebben tot je werk en je daarin stappen wilt zetten. Je hoeft niet actief op zoek hoeft te zijn naar een andere baan. In tegenstelling tot de eerdere Loopbaancoaching 45+ regeling kan nu iedereen vanaf 18 jaar gebruik maken van deze regeling.

Grijp je kans en laat je kosteloos supporten

De overheid wil met de subsidieregeling NL leert door ontwikkeladvies werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos de mogelijkheid bieden een ontwikkeladvies te volgen bij een loopbaanadviseur. De regeling is een groot succes, zo groot dat eind augustus het maximaal aantal beschikbare trajecten al was bereikt. Maar goed nieuws. Vanaf 1 december zijn er weer in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar! 

Meld je hier nu al aan bij mij. Dan loop je geen risico de subsidie mis te lopen.

Mijn aanbod

Ik bied je voor de kosteloze coaching t.w.v. €700,- het volgende aan:

  • Intakegesprek
  • Test met drijfveren, competenties, leervermogen en een breed beeld van de interesses en (vak)vaardigheden
  • Arbeidsmarktscan waarmee je inzicht krijgt in de huidige en toekomstige kansen (deze gecertificeerde arbeidsmarktscan die via De Katalysator beschikbaar is, voldoet aan alle criteria van de subsidieregeling NL leert door)
  • 4 uur live coaching in Culemborg of Utrecht (je kunt de coaching ook geheel of gedeeltelijk online doen, via Skype of Zoom. Dat bespaart ons beiden reistijd en mij zaalhuur, maar gaat meestal wel iets minder diep. Ik kan je dan 5 i.p.v. 4 uur coachen)
  • Exclusieve extra oefeningen en leestips die je verder helpen en waar je zelfstandig verder meer aan de slag kunt.
adult blur books close up

Een NL leert door loopbaan traject strekt zich bij mij uit over een breed terrein en is maatwerk. Bij mij gaan we dieper dan vaak gebruikelijk is bij loopbaancoaching. Om je echt te helpen, voorbij symptoombestrijding of een quick fix. Samen bepalen we welke stappen je nú kunt zetten in je werk en om er zelf van te groeien.

Leer hier meer over wat loopbaancoaching je kan opleveren.

Lees meer

Katalysator aanbodKatalysator aanpak
StartpaginaOver Lars
Loopbaan carrière coach – stappen zetten in je werkintegrale en holistische aanpak
Start-up life coach - je onderneming op de rails krijgenWat zeggen anderen over mij?
MKB ondernemers coach – authentiek en intuïtief ondernemenIntuïtieve aanpak met lichaamsbewustzijn
Begeleide intervisie – spiegelen en in verbinding zijnWat leer je door mijn support?
Bijeenkomsten begeleiden - spaceholder met veel presenceVertragen om te kunnen versnellen
Wat is beter: training of coaching?Contactgegevens
Mijn blogsRoutebeschrijving