Transformatie coach – je potentieel leven

Ben jij op het pad van bewustzijn en mis je iets in je leven? Doe je veel alleen? En heb je al van alles geprobeerd? Verlang je naar een meer verbonden, voller leven, met anderen? Ik leer je als transformatie coach je volle potentieel leven. Je hoofd én hart te laten spreken. Authentiek en verbonden zijn.

Over jezelf: meer vertrouwen en helderheid wat te doen

Je wordt uitgenodigd stappen te maken in je persoonlijke groei en bewustzijn. Om zo belemmerende patronen los te laten en te kijken naar wat écht bij jou past. Gevolg: je krijgt meer regie over je leven. Je gaat bijvoorbeeld inzien wat veel energie kost, waarom je onvoldoende toekomt aan wat je echt wilt of waarom je weinig flow ervaart. Of hoe je in je authentieke kracht terecht kunt komen door zowel je mannelijke als vrouwelijke kwaliteiten te leven.

Met mijn spiegel doorbreek je je eigen vicieuze cirkel en kom je meer in de flow. We ontmantelen je wat jou tegenhoudt om verder te groeien. Samen pellen we af wat ‘oud’ is en van ‘het nu’ en daarmee wat jou en van de ander. Zodat je meer verbonden raakt met de realiteit en zo meer regie kunt nemen over je werk en leven.

Ik help je minder vanuit je impuls te reageren of in de actie te schieten en daarmee schijnoplossingen na te jagen. Bij mij leer je meer congruent te zijn met wie je werkelijk bent en meer te ‘zijn’. Hiermee creëer je aantrekkingskracht en beklijft wat je doet, zonder uiteindelijk jezelf uit te putten.

Over interactie en samenwerken: meer verbinding

Je maakt met mijn support als transformatie coach stappen in hoe je kunt verhouden tot anderen zonder jezelf kwijt te raken en af te haken of je ‘boven’ de ander te plaatsen. Door meer te luisteren naar lichaamssignalen word je je bewuster van wat er gebeurt in interactie met anderen. Je leert meer te vertrouwen op je intuïtie en wie je werkelijk bent en leert deze in te zetten als verbindende én voorwaartse kracht.

Je gaat ook inzien op welke manier jouw eigen biografie jouw interactie met anderen beïnvloed. Wat zijn jouw eigen patronen en neigingen? Wat is van jou en van de ander?  En wanneer en waardoor wordt oude pijn aangeraakt, waardoor je gaat projecteren en je uit contact gaat met de ander? Bijvoorbeeld door in de actie schieten, je best te gaan doen, de ander (of jezelf) de schuld te geven of het op te geven.

Over je werk: sneller en beklijvender succes

We bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten om je verlangen naar een relatie of initiatief verder te brengen. Én om er zelf van te groeien. Want voor mij zijn ondernemer en onderneming één. Jouw persoonlijke groei is de groei van je onderneming en omgekeerd. Je zult merken hoe door meer bewustzijn en presence (aanwezigheid in het nu) een verbindende en voorwaartse kracht ontstaat. Je wordt je bewuster wat de kracht is van authentiek, intuïtief en effectief ondernemen.

 

Naar wie of wat luister jij? Je mind, gevoel of intuïtie?

Lees meer

Katalysator aanbodKatalysator aanpak
StartpaginaOver Lars
Loopbaan carrière coach – stappen zetten in je werkintegrale en holistische aanpak
Start-up life coach - je onderneming op de rails krijgenWat zeggen anderen over mij?
MKB ondernemers coach – authentiek en intuïtief ondernemenIntuïtieve aanpak met lichaamsbewustzijn
Begeleide intervisie – spiegelen en in verbinding zijnWat leer je door mijn support?
Bijeenkomsten begeleiden - spaceholder met veel presenceVertragen om te kunnen versnellen
Wat is beter: training of coaching?Contactgegevens
Mijn blogsRoutebeschrijving

Wil jij beklijvende stappen maken? Neem dan contact op