voor een lichaamsgerichte en intuïtieve aanpak
 
De Katalysator integrale coaching

ZZP coach – je onderneming op de rails krijgen

Je biedt als initiatiefnemer, coach of startende ondernemer kwaliteit. Maar – er zit méér in. Het lijkt wel alsof je jezelf daarbij in de weg zit. Met mij als ZZP coach maak je precies die stappen die jij te maken hebt om je onderneming op de rails te krijgen. In het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk.

Maatwerk aansluitend op wat jij nodig hebt

Een coachsessie of coachtraject met mij als ZZP coach strekt zich uit over een breed terrein en is maatwerk. De gesprekken met mij zijn intensief om vooruit te komen en er van te groeien. Je hebt tijdens de coachsessies de gelegenheid om belangrijke thema’s en issues in te brengen waar je tegenaan loopt in je ondernemerschap en/of leiderschap. We gaan ook in op persoonlijke aspecten die samenhangen met het functioneren in je werk.

Lars is betrokken en heeft een feilloze intuïtie. Op een warme, maar zakelijke manier spart hij met ons en weet hij precies in te voelen hoe de vork in de steel zit en wat de beste aanpak is, zonder vaak álle details te weten. Zakelijke en persoonlijke inzichten vloeien moeiteloos in elkaar over, waarbij hij niet schuwt om zijn eigen kwetsbaarheid te tonen en deze combi maakt hem voor ons de ideale inspirator. – Wouter van de Ridder – Co Founder @ Its Just Therapy

Intuïtieve aanpak, afgestemd op jou

Samen met jou verken ik wat jij nodig hebt en of en zo ja hoe we je kunnen supporten. Ik werk intuïtief, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Daarmee is het geen instrumenteel trucje. Mijn werkwijze als ZZP coach heeft daarom veel impact, waarmee je echt patronen gaat doorbreken en in je eigen flow terecht komt.

Ik help je als ZZP coach om stil te staan bij wat er nu is, en van daaruit concrete stappen voorwaarts te zetten, passend bij jou en de situatie. Met mijn spiegel blijf je dicht bij jezelf. We ontmantelen dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten in je werk. Én om er zelf van te groeien. Want voor mij zijn beiden onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jouw persoonlijke groei is de groei van je onderneming en omgekeerd. 

Lees ook mijn pagina Wat leer je door mijn support?

Dieper durven kijken, voorbij symptoom bestrijding

We maken stappen die kunnen beklijven door dieper te kijken naar wat er onder de oppervlakte werkelijk gebeurt. Door zicht te krijgen op de wortel van een probleem voorkom je dat je onnodig dezelfde fout maakt; het verschil tussen succes en falen. Veel wordt met mij als life, loopbaan, ondernemers en transformatie coach in één snel helder door intuïtief en met veel ‘presence’ aan te sluiten op wat iemand nodig heeft. Op een dieper niveau, voorbij wat zich aan de oppervlakte aandient. Ook als je al veel gedaan hebt o.h.g.v. bewustzijnsontwikkeling.

Lars is dichtbij, luistert goed en ziet snel waar het over gaat. Hij liet mij snel zien wat er speelde en ook hoe ik het kon omzetten. Resultaat is dat ik mij meer volwassen voel. Ik zie en voel nu waar mijn reacties vandaan kwamen. Ook van mensen in mijn omgeving.

Lars is een zachtaardig, sensitief en betrokken persoonlijkheid die snel ziet en voelt wat er aan de hand is. Hij werkt op onbewust niveau en kunt met een sessie een grote beweging creëren. Ik heb zijn begeleiding als heel positief ervaren. Op dit moment kan ik niet aangeven wat beter had gekund.

Life- en loopbaan coach

Stappen zetten door dichtbij jezelf te blijven

Wil jij ook in korte tijd grote stappen maken en helder krijgen wat jij te doen hebt in je werk (en daarmee je leven)? En antwoord te krijgen op veel vragen? Dan ben je ook van harte welkom bij mij als start-up life coach! 

VRAGEN OVER JE BEDRIJF OF WERKVRAGEN OVER JEZELF EN ANDEREN
Hoe krijg ik de boel goed op de rit?
Waarom loop mijn bedrijf niet zoals ik wil?
Wat is het perspectief met mijn bedrijf? 
Welke focus of richting moet ik kiezen?
Doe ik wel het werk wat bij me past?
Waarom kom ik in een vicieuze cirkel terecht?
Wat moet ik doen om het niet op te hoeven geven?
Hoe krijg ik mijn onderneming goed lopend?
Wat is mijn missie of why?
Waardoor loop ik vast in mijn werk?
Doe ik wel het werk wat bij me past?
Wat houdt me tegen mezelf meer te manifesteren?
Waarom ben ik zo kritisch en ga ik aan mijzelf twijfelen?
Waar ben ik bang of angstig voor?
Waarom verloopt de samenwerking zo stroef?
Waardoor haken anderen af?

Intuïtieve aanpak met lichaamsbewustzijn

 

 

 

 


Wil jij beklijvende stappen maken? Neem dan contact op