Business Pressure Cooker ©

Met de Business Pressure Cooker brengen we ondernemers, start-ups en zzp’ers versneld naar de kern van wat hun tegenhoudt of juist kan stimuleren in hun werk.

Hotseat

BPC matrix

Neem 2 tot 3 uur lang plaats in de hotseat van de Business Pressure Cooker. Je krijgt gecomprimeerde leiderschapscoaching op maat, die precies aansluit op wat je nodig hebt. Met de veiligheid en scherpte die je nodig hebt om verder te komen, vanuit vier invalshoeken waarmee we tegelijkertijd verschillende invalshoeken inzetten. Dit proces is effectief, snel en gaat diep, waardoor het in korte tijd grote effecten bereikt. Daarmee komen jij en je bedrijf een stuk verder.

De BPC heeft me geholpen om mij en mijn onderneming scherper op koers te krijgen. Scherper op wat mijn unieke en onderscheidende vermogen is en hoe ik daar nog in kan groeien. Ook heb ik nu beter voor ogen waar ik met Koerskracht naar toe wil, door te dromen, deze uit te spreken en daar ook acties aan te verbinden.

 

Door in een sessie van 2,5 uur door vier mensen bekeken en gecoached te worden, is er geen ontsnappen aan. De vinger komt op de zere plek en dat is niet leuk, maar wel heel waardevol. Indringend ook en daardoor bleef de sessie me nog lang bij en put ik er nog regelmatig inspiratie uit. Gun jezelf dit cadeau van focus en volledige aandacht, het is het meer dan waard!

 

Mark Knopperts, Koerskracht

 

De Business Pressure Cooker was voor mij een experiment. Het lijkt een hoge ambitie om in zo’n korte tijd impact te willen maken. In gesprek met 4 coaches tegelijk! Gelukkig creëren de coaches snel een veilige omgeving, zodat diepgang al snel mogelijk is. 4 coaches, 4 verschillende perspectieven.

Het heeft me verbaasd hoeveel er op tafel komt in zo’n korte intensieve sessie. Ik kan het iedere ondernemer aanraden die eens diepgaand en intensief een dilemma in zichzelf wil belichten op het snijvlak van persoonlijke en zakelijke issues!

 

Job de Visser, Managing Partner, Quaestus Executive Leadership

Betaal wat het jou waard is

We willen zo veel mogelijk mensen laten profiteren van de werking van de Business Pressure Cooker. We hebben gezien welke kracht ervan uitgaat en hebben alle vertrouwen in de waarde van dit proces voor jou en je onderneming. Daarom bieden we je de Business Pressure Cooker aan met waardeverrekening achteraf. Ervaar de Business Pressure Cooker, en betaal achteraf wat het jou waard is!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

De Business Pressure Cooker © is ontwikkeld samen met Marie-Louise Dechesne en Robert de Muralt van DMDC.