voor een lichaamsgerichte en intuïtieve aanpak
 
De Katalysator XL

De Katalysator XL

Wij werken graag met mensen waar energie van het hart, kwetsbaarheid, eerlijkheid, nieuwsgierigheid, verbinding en vertrouwen centraal staan. Of je nu klant van ons bent of samenwerkingspartner. Ondernemende mensen die een volgende stap willen zetten voorbij hun comfortzone, door dieper te gaan dan ze tot nu toe zijn gegaan. Mooie mensen met een brandend verlangen hun passie concreet in de wereld te zetten. Om concrete stappen te maken met andere talentvolle en intuïtieve ondernemers met de nodige bagage op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Om elkaar te versterken.

Afgelopen maanden hebben concrete stappen gezet met 15 mensen uit ons netwerk. Allemaal met een bereidheid stappen te maken om elkaar groter te maken en bij te dragen aan iets dat groter is dan wijzelf. Wat levert echte verbinding op als je concepten en controle loslaat? Zodat we meer gebruik maken van de verborgen potentieel in ieder van ons. 

We willen graag ook anderen deelgenoot maken van onze ontdekkingsreis. Daarom schrijven hierover op Twitter, Facebook, LinkedIn, in blogs en verbinden ons met anderen die als deelgenootschap een vergelijkbare reis maken.

Hier enkele citaten van deelnemers om je inspireren. Nieuwsgierig? Kom dan naar een van onze proeverijen en schrijf je in op onze nieuwsbrief om niks te missen!

“Wat een bijzondere bijeenkomst(en)… Een club mensen, ondernemers, die allemaal vanuit hun hart, vanuit hun essentie zichzelf en hun bedrijf in de wereld zetten.”

 

“Fascinerend om in no time de veiligheid te voelen waardoor van alles loskomt. Wat een ruimte ontstaat er en hoe veel haal ik eruit, op allerlei niveaus!”

 

“Ik voel me gekatalyseerd!”

 

“Het was zo fijn voor me om me met jullie te verbinden en ook opgetild te voelen. Herkenning te vinden in een verlangen. Fantastisch dat ook de minder aantrekkelijke gevoelens er gewoon bij mochten en expliciet werden uitgenodigd.”

 

“Een bedding waarin ik gedragen word en het niet alleen doe.”

 

“Terug kijkend kijk ik met verbazing over hoe respectvol, het geheel willen dienen en liefdevol we met elkaar omgaan, hoe vanzelf sprekend dat lijkt.
En dat is het niet zomaar.
Niets spreekt zomaar vanuit zichzelf.
En dat is voor mij nu juist de schoonheid er van.
Het gaat ook zó vanzelf”