De Katalysator

Je weet: er zit méér in. Ja, je biedt als ondernemer je klanten kwaliteit. Je levert diensten waar ze echt wat aan hebben. En je bedrijf past bij jou.

Maar – er zit méér in. Je zou meer omzet kunnen maken met de waarde die jij biedt. Je kunt nog groeien als ondernemer. Je zou best nog veel meer écht superleuke klanten willen. Maar het lijkt wel alsof je jezelf daarbij in de weg zit.

Businesscoaches bieden vaak standaard groeimodellen aan. Met een vaste opbouw van je productaanbod, met marketingfunnels, je kent dat wel. En je hebt het gevoel: dat past niet bij mij.

Ik ben Lars Lutje Schipholt van De Katalysator. Met 20 jaar ervaring als ondernemer en diep gegaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben businesscoach, maar dan anders. Als je mijn support inroept, ontdekken we samen wat wél bij jou past. Met mijn support maak je grote stappen omdat ik precies aansluit op wat jij NU nodig hebt.

We ontmantelen dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten om je business verder te brengen. En om er zelf van te groeien. Want voor mij zijn ondernemer en onderneming één. Jouw persoonlijke groei is de groei van je onderneming en omgekeerd.

Door aandacht te besteden aan jouw authenticiteit en intuïtie en precies de stappen te zetten die NU bij jou passen, halen we uit jou en je onderneming wat erin zit. En jij weet het al: er zit méér in.

Ben je benieuwd wat ik kan doen voor ondernemende personen zoals jij? Neem dan contact op. Of lees hier meer over mijn aanbod, hier over mijn ervaring of hier over wat mijn support je kan opleveren Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.