Over Lars

Ik ben Lars Lutje Schipholt van De Katalysator. Met 20 jaar ervaring als ondernemer en diep gegaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wat ik ontdekt heb, is de waarde van vertragen en voelen. Hiermee vergroot je je bewustzijn en raak je meer verbonden met de realiteit van het nu. Dat levert je zóveel meer op dan harder gaan werken, jezelf op je kop geven of steeds weer iets anders uitproberen.

Het lijken zulke simpele gesprekken. Ik zet de schrijftrainingen van Teksten voor Trainers in de markt en daarover spar ik regelmatig met Lars. Als ik stop voor een (reële of gevoelsmatige) drempel, laat hij me inzien hoe ik die drempel kan slechten. Het resultaat: het vlot weer, en in een hogere versnelling. – Paula Brummelkamp – Schrijf coach/trainer

Nieuwsgierig

Ik heb twintig jaar ervaring als ondernemer, onderzoeker, consultant en facilitator van bijeenkomsten. Mij heeft altijd geïntrigeerd hoe iets werkt en waarom dingen lopen zoals ze lopen. In mijn zoektocht heb ik ervaren dat persoonlijk bewustzijn de sleutel is om op dieper niveau te doorgronden wat er gebeurt en hoe ik een situatie kan beïnvloeden. Dankzij workshops, therapie en intensieve trainingen op top niveau heb ik grote, transformerende stappen gemaakt. Deze doorleefde ervaring is inmiddels leidend geworden in mijn werk als coach voor authentiek en intuïtief ondernemerschap.

Ik waardeer Lars enorm om zijn durf, leiderschap gevoeligheid en doorzettingsvermogen – Laurens Waling, Part-up

Hoofd én hart

Ik ben van verbinden en versnellen: relaties leggen, concrete stappen voorwaarts, van denken naar doen. Op persoonlijk én werkvlak. Om van daaruit in beweging te komen. Dus niet reactief en omdat het moet, maar door dicht bij jezelf te blijven en vanuit je werkelijke kracht te handelen. Mijn kracht is om met feilloze intuïtie raak te schieten, waardoor het binnen komt en iets kan openen of transformeren.

Ik ben ook van vertragen en verdiepen. Daarvoor maak ik ook gebruik van mindfulness technieken en psychologische inzichten. Zodat iemand zich meer bewust wordt van wat je voelt, en wat er dieper van binnen gaande is en gebeurt in interactie met anderen. Ik stel je op je gemak, zodat je je veilig voelt om je kwetsbaarheid te laten zien en transformerende stappen te zetten.