Over Lars

Intuïtief ondernemerscoach Lars

Lars heeft 20 jaar ervaring als ondernemer en is afgelopen 5 jaar bijna fulltime bezig geweest op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij is ervaren coach en facilitator of aanjager van samenwerkingstrajecten waarbij meer van hetzelfde niet (meer) werkt.

Lars is van verbinden en versnellen: relaties leggen, concrete stappen voorwaarts, van denken naar doen. Je voelt je gehoord en erkend in wat je wilt en nastreeft, en je komt in beweging. Niet onbezonnen, maar dicht bij jezelf en jouw werkelijke kracht. Dat effect heeft Lars nou eenmaal op mensen, vooral op ondernemers en mensen die hun passie willen leven.

Lars is ook van vertragen en verdiepen. Zodat je meer bewust wordt van wat je voelt, en wat er dieper van binnen gaande is en gebeurt in interactie met anderen. Zijn kracht is om met feilloze intuïtie raak te schieten, recht in het hart.

Voor authentiek & intuïtief ondernemerschap

Ben je gepassioneerd over je werk en wil je dat je onderneming (weer) gaat stromen? Doe je aan zelfreflectie en bewustzijnsontwikkeling? Als ervaren ondernemer denk, voel en loop ik met je mee. Ik ben sparring partner voor mensen die hun passie willen leven en succesvol zijn als ondernemer. Door dieper te kijken en de goede dingen goed te doen.

Wat die goede dingen zijn? Succesvol ondernemen gaat niet alleen over de inhoud maar vooral over jouzelf, en daarom coach ik jóu. Ik support je intuïtief en in het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk. Door bijvoorbeeld een tijdje mee te lopen of mee te kijken. Je wordt je bewuster hoe je dingen doet, en waarmee je jezelf soms in de weg zit.

Je kunt meer lezen over Lars zijn ervaring op deze pagina of LinkedIn. En hier wat zijn support jou oplevert. En lees hier meer over wat anderen over Lars zeggen.