Wat is mijn aanpak?

In een coachsessie leer ik je vertragen om te kunnen versnellen. Daarvoor doorloop ik vaak drie stappen:

1. Vertragen

Ik besteed eerst aandacht aan de incheck. Dit helpt om meer te kunnen ontspannen en meer in het nu terecht te komen, voorbij de verhalen en stress. Wat daarbij helpt is dat ik de ander ruimte geef en moeiteloos kan intunen op de ander. Ik krijg dan ook vaak terug dat de ander zich gehoord en gezien voelt. 

2. Verdiepen

Van hieruit ontstaat ruimte op zelfonderzoek uit te gaan. Met mindfulness technieken help ik iemand zich bewust te worden van lichamelijke sensaties en gevoelens die onbewust gedrag triggeren en altijd voorafgaan aan gedachtes. Iemand krijgt meer zicht op wat van nu is en van vroeger. En daarmee ook wat van jezelf en de ander is. Ik katalyseer dit proces door de veilige bedding te bieden en met mijn feilloze intuïtie precies de juiste opmerking of vraag te stellen die iets opent of transformeert. 

3. Versnellen

Door verbonden te zijn met de realiteit en dichtbij jezelf te zijn ontstaat meer regie over je werk en leven. Dankzij meer presence (aanwezigheid in het nu) komt een voorwaartse kracht te voorschijn die kan beklijven. Ik ondersteun dit proces door mee te denken en help inzichten te laten beklijven door uitleg te geven aan wat er gebeurt. Daarbij maak ik gebruik van mijn brede ervaring, de vele inzichten en psychologische modellen die mij zijn aangereikt. 

 

Lees meer

Katalysator aanbodOver De Katalysator
Coaching - je verlangen op de rails krijgenOver Lars
Loopbaancoaching - maak gratis stappen in je werkMijn ervaring
Verdiepend leiderschapstraject - met je voeten in de kleiWat levert mijn coaching je op?
Super/intervisie – spiegelen en in verbinding zijnWat leer je door mijn support?
Bijeenkomsten begeleiden - spaceholder met veel presenceWat is mijn aanpak?
4 pijlers van ondernemerschap
Mijn blogsWat zeggen anderen over mij?

Wil jij beklijvende stappen maken? Neem dan contact op