Werkervaring

Werkervaring

Voordat ik de afgelopen 5 jaar bijna full time aan de slag ben gegaan met persoonlijke ontwikkeling, heb ik als ondernemer en proces facilitator allerlei netwerkinitiatieven en organisaties gecocreëerd.

Oprichting Adviesbureau

werkervaring: oprichting inno-VIn 1999 heb ik het adviesbureau inno-V opgericht en gedurende meer dan 10 jaar geleid. Inno-V is nog steeds toonaangevend op het gebied van slimme mobiliteit en openbaar vervoer. Zowel in Nederland als daarbuiten. (klik hier voor 10 jaar jubileum boek)

Faciliteren en Katalyseren

werkervaring HNW

Tien jaar later (van 2008 t/m 2011) lag mijn focus meer op het faciliteren en katalyseren van complexe multi stakeholder processen. In het kader daarvan heb ik als Secretaris van de Taskforce MobiliteitsManagement (TFMM, later Slim Werken Slim Reizen)) een brug geslagen tussen overheden en werkgevers. Dit onder leiding van Lodewijk de Waal  tot stand gebracht. Daarbij hebben we ook een impuls kunnen geven aan Het Nieuwe Werken (HNW).

Samenwerkingsvormen

Daarnaast heb ik nieuwe, grensverleggende samenwerkingsvormen in praktijk gebracht. Die samenwerkingen zijn bijvoorbeeld:

  • FANwoude die ondersteunt in bewustwording. Tevens geeft deze samenwerking een impuls aan spirituele groei. Omdat het wil bijdragen aan transformatie naar een duurzame toekomst. Waar mensen uiteindelijk in hun volle potentie leven.
  • Panassembla is op zijn beurt een initiatief van een groep ervaren consultants, kunstenaars en coaches. Met respect voor de menselijke maat. En met een sterk gevoel voor realiteit. Maar ook met passie voor fundamentele leer- en ontwikkelprocessen.
  • HNW gilde coacht jou en je organisatie bij het implementeren van Het Nieuwe Werken. Met als doel een duurzame cultuur- en gedragsverandering.
  • Thrivability is een co-creatieve ontdekkingstocht naar een duurzamere toekomst. Door te werken met zowel onze ratio als de onderstroom.
  • Vliegend Water faciliteert vernieuwing door te werken met een breed palet aan werkvormen. Want die werkvormen zorgen op hun beurt voor energie en versnellen processen.
  • Lars is ook een van de mede-oprichters van Syndesmo. Zij richten zich op het vernieuwen en verduurzamen van organisaties en mobiliteit.

Start-Up Part-Up

Daarnaast was ik als voorzitter van de coöperatie betrokken bij de start-up Part-up. Dat is een nieuwe marktplaats voor teams. Vind de juiste personen met passende vaardigheden en breng ze op snelle en effectieve wijze bij elkaar. Part-up helpt je daarbij en geeft je overzicht.