Over Lars

Intuïtief ondernemerscoach Lars

Ik heb twintig jaar ervaring als ondernemer, onderzoeker, consultant en facilitator van bijeenkomsten. Mij heeft altijd geïntrigeerd hoe iets werkt en waarom dingen lopen zoals ze lopen. In mijn zoektocht heb ik ervaren dat persoonlijk bewustzijn de sleutel is om op dieper niveau te doorgronden wat er gebeurt en hoe ik een situatie kan beïnvloeden. Dankzij workshops, therapie en intensieve trainingen op top niveau heb ik grote, transformerende stappen gemaakt. Deze doorleefde ervaring is inmiddels leidend geworden in mijn werk als coach voor authentiek en intuïtief ondernemerschap.

Mijn carrière begon als onderzoeker op de TU Delft, daarna heb ik gewerkt bij het consultantbureau Twijnstra Gudde om vervolgens een eigen toonaangevend mobiliteits adviesbureau inno-V op te richten en ruim tien jaar te leiden. 

Tien jaar later lag mijn focus meer op organisatie- en cultuurveranderingen in organisaties en maatschappij en het faciliteren en katalyseren van complexe multi stakeholder processen zoals secretaris bij de Taskforce TFMM waarbij spitsmijdend reizen en flexibel werken werden gestimuleerd. Daarnaast heb ik in samenwerking met anderen allerlei nieuwe, grensverleggende samenwerkingsvormen in praktijk gebracht (zie deze pagina).

Hoofd én hart

Ik ben van verbinden en versnellen: relaties leggen, concrete stappen voorwaarts, van denken naar doen. Ik krijg vaak terug dat coachees zich gehoord en erkend voelen. Op persoonlijk én werkvlak. Om van daaruit in beweging te komen. Dus niet reactief en omdat het moet, maar door dicht bij jezelf te blijven en vanuit je werkelijke kracht te handelen. 

Ik ben ook van vertragen en verdiepen. Daarvoor maak ik gebruik van mindfulness technieken en psychologische inzichten. Zodat iemand zich meer bewust wordt van wat je voelt, en wat er dieper van binnen gaande is en gebeurt in interactie met anderen. Mijn kracht is om met feilloze intuïtie raak te schieten, waardoor het binnen komt en iets kan openen of transformeren.

Voor authentiek & intuïtief ondernemerschap

Ben je gepassioneerd over je werk en wil je dat je onderneming (weer) gaat stromen? Doe je aan zelfreflectie en bewustzijnsontwikkeling? Als ervaren ondernemer denk, voel en loop ik met je mee. Ik ben sparring partner voor mensen die hun passie willen leven en succesvol zijn als ondernemer. Door dieper te kijken en de goede dingen goed te doen.

Wat die goede dingen zijn? Succesvol ondernemen gaat niet alleen over de inhoud maar vooral over jouzelf, en daarom coach ik jóu. Ik support je intuïtief en in het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk. Door bijvoorbeeld een tijdje mee te lopen of mee te kijken. Je wordt je bewuster hoe je dingen doet, en waarmee je jezelf soms in de weg zit.

Je kunt meer lezen over Lars zijn ervaring op deze pagina of LinkedIn. En hier wat zijn support jou oplevert. En lees hier meer over wat anderen over Lars zeggen.