Elkaar katalyseren

Hoog tijd voor een update.

Breullaan 1Met ingang van 1 september betrekken we ons nieuwe kantoor (lees ook deze blog). Dit nieuwe kantoor biedt ons een basis om onszelf en anderen te katalyseren in het maken van vervolgstappen. Dit doen we met hen die op het gebied van persoonlijk leider- en ondernemerschap stappen willen maken en daarbij net een stapje verder willen gaan dan gebruikelijk…

Een kantoor is voor ons een plek om:

  1. te ontmoeten
  2. te co-creëren
  3. te verdiepen.

Ontmoeten: 22 september van 16 tot 19 uur

We gaan regelmatig ontmoetingsmomenten creëren voor ons netwerk, met als rode draad persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Met als kick-off onze nieuw-kantoor-openingsborrel op vrijdag 22 september. Om 17 uur vertellen we je meer over onze transformerende en intuïtieve aanpak, staan we stil bij onze vervijfvoudiging en laten we zien hoe wij elkaar als netwerk kunnen katalyseren.

Wil je onze kataliserende energie opsnuiven? Kom dan naar onze openingsborrel tussen 16 en 19 uur. Locatie: Breullaan i1, Driebergen (10 min met trein of auto vanaf Utrecht, zie routebeschrijving).

Co-creëren: elkaar katalyseren

Businessman drawing a map isolated on a white background

Hoeveel zzp’ers en ondernemers zijn gewend om (bijna) alles alleen te doen? Wij zijn ons bewust van de kracht van samen doen. Maar hoe doe je dat zonder je autonomie kwijt te raken? En zonder terug te vallen in oude paradigma’s zoals controle, hiërarchie en structuur?

Dit is de zoektocht die we maken of initiëren, samen met andere ondernemers op het pad van bewustzijn. We maken concrete stappen met andere talentvolle, intuïtieve ondernemers met de nodige bagage op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Mooie mensen die andere ondernemers coachen of supporten. Zij zijn ook bereid stappen te maken in het onbekende, voorbij de oude paradigma’s van controle en hiërarchie. Dit doen we in bijeenkomsten waarin ieder zichzelf inbrengt voorbij het ego.

Verdiepen: context creëren om in te groeien

Om echt stappen te maken is er vaak meer nodig dan elkaar incidenteel te ontmoeten. Ondernemers die, net als wij, behoefte hebben aan verbinding, verdieping en verstilling, bieden we de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen een werkplek bij ons te huren. Naast fijne collega’s krijg je ook een supportstructuur waarin je kunt gedijen. Daarmee spelen we ook in op behoeftes van sommige van onze coachees.

Bij ons krijg je wat je niet vindt bij andere (flex)kantoren. We bieden je als bewuste ondernemer de mogelijkheid:

  • mee te mediteren aan het begin van de werkdag
  • samen in te checken zodat je zonder ‘ballast’ aan de slag kunt
  • overdag korte mindfullness pauze’s te houden om uit je hoofd te komen en de aandacht naar het nu te brengen.

Je bent daarnaast welkom om te delen waar je tegenaan loopt in je ondernemerschap. Doordat we dieper kijken dan gebruikelijk is, kunnen we beiden groeien. Interesse in coaching ‘on the job’? Laat het ons weten!

Warme groet,

Lars