Hoe zet jij de volgende stap met je bedrijf?

Vooruit met je bedrijf

Je wilt vooruit met je business en je doet je stinkende best. Je zet stappen om te realiseren wat jou voor ogen staat. Maar:

 • Je vindt het moeilijk om genoeg opdrachten te krijgen, of de opdrachten te krijgen die écht bij je passen.
 • Je weet niet precies hoe je moet komen waar je wezen wilt of je loopt steeds tegen dezelfde belemmeringen aan.
 • Je twijfelt regelmatig: ben ik nou echt op de goede weg?

Die vragen blijf je tegenkomen. Tenzij je een katalysator vindt. Iemand met verstand van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Iemand die je helpt om uit te vinden waardoor je deze belemmeringen steeds weer tegenkomt én je stimuleert om de juiste, concrete stappen vooruit te zetten. Eentje die je ondernemerschap vleugels geeft!

Jij bent de sleutel

Ondernemerschap begint met een goed idee of een inspirerende visie waar jouw hart voor brandt. Je zet je kwaliteiten in om het verschil te maken. Maar succesvol ondernemerschap vraagt niet alleen om een goed idee en vakkennis. Het vraagt ook om kennis van de markt en zelfkennis. Je succes hangt af van hoe jij opereert.

Daarom helpt De Katalysator je om de goede dingen goed te doen.

Dat doen we door je te spiegelen, een klankbord te vormen waardoor je je bewust wordt van wat er onder de oppervlakte speelt. Maar ook door je concreet te ondersteunen in wat zich op dat moment in je bedrijf aandient. Zo kun je stappen zetten, of dat nou gaat om strategische langetermijnacties of om concrete acties die je dagelijkse bedrijfsvoering direct effectiever maken.

Je krijgt wat je nodig hebt

Ondernemen is de moed hebben om te handelen, het is fouten maken en daarvan leren. Daarbij steunt de Katalysator je.

Die ondersteuning bieden we in verschillende vormen aan:

 • Je wilt nog beter en effectiever werken. Een ervaren ondernemer en trainer kijken mee en bieden coaching on the job, jóuw job in jouw bedrijf. Je dagelijkse activiteiten en beslissingen verbeteren in rap tempo door meer bewustzijn te creëren op je kwaliteiten en in je kracht te komen. De resultaten ook.
 • Je wilt meer en leukere opdrachten. Klanten kiezen voor jou omdat jij helder bent in wat je te bieden hebt én als ze je kennen, mogen en vertrouwen. Werk effectief aan je positionering en marketing van jezelf. Zo heb je in een paar maanden al meer en leukere opdrachten!
 • Je wilt weten wat de beste koers is voor jou en je bedrijf. De Business Pressure Cooker haalt snel en effectief naar boven waarom jij doet wat je doet, en wat de optimale koers is voor jou en je bedrijf. Gecomprimeerde leiderschapscoaching op maat, in slechts 2 à 3 uur. Met afsluitend een advies voor mogelijke vervolgstappen.

Wat is een katalysator? Wikipedia schrijft hierover:

Een katalysator is een stof die de snelheid van een bepaalde chemische reactie beïnvloedt zonder zelf verbruikt te worden. Gewoonlijk wordt hiermee een versnelling van de reactiesnelheid bedoeld. Soms is het praktisch ondoenlijk om reacties te laten verlopen zonder katalysator: de activeringsenergie is dan dusdanig hoog, dat het zonder katalysator eeuwen zou duren voor de evenwichtstoestand wordt bereikt.

(…)

De werking van een katalysator berust op het feit dat er een ander pad geopend wordt waarlangs de reactie plaatsvindt. In plaats dat er wordt geprobeerd de reactie direct plaats telaten vinden, worden er (andere) tussenproducten gevormd, waarbij de individuele energiebarrières lager zijn dan de oorspronkelijke.

Zie je de parallellen met ons werk? Wij versnellen wat er al is, in jou!

Versnelt jouw succes als ondernemer

De basis van De Katalysator wordt gevormd door Lars Lutje Schipholt. Een ervaren ondernemer kijkt mee en biedt je coaching on the job. Op maat, want het gaat om jóuw job in jouw bedrijf. We leren je geen trucjes. We bieden inzicht, bewustwording en praktische ondersteuning, op een veilige en scherpe manier. Met de mogelijkheid van extra ondersteuning door een netwerk van ca. 10 ervaren ondernemers die mee katalyseren.

Onze opdrachtgevers vinden ons bijzonder effectief, omdat we:

 • persoonlijk leiderschap integreren met succesvol ondernemerschap
 • echte aandacht besteden aan jou en aan je ondernemerschap
 • de diepte zoeken én de beweging voorwaarts
 • resultaatgerichtheid paren aan intuïtie
 • onze uitgebreide en doorleefde ervaring als coach en als ondernemer volledig inbrengen (dus ook alle fouten die we ooit maakten).

Interesse? Neem contact met ons op en kom langs op ons unieke kantoor in het bos. Uitstekend bereikbaar met auto en trein (10 min rijden vanaf Utrecht en 3 minuten lopen vanaf IC-station Driebergen-Zeist).