Individueel leiderschapstraject – met je voeten in de klei

Zoek je een ervaren ondernemer en bewustzijnscoach in één? Eentje die jou centraal stelt en support in je leiderschap en uitbouw van je MKB-bedrijf? En je met veel lichaamsbewustzijn, sensitiviteit en presence helpt te groeien in je authentiek en intuïtief leiderschap? Op een manier waarbij je dichtbij jezelf kunt blijven? 

We werken met wat jij concreet tegenkomt waardoor het geleerde veel beter en sneller kan beklijven dan in veel trainingen of workshops het geval is. Met mijn support groeien jij én je onderneming als nooit tevoren. We zetten precies de stappen die passen bij jou en halen we uit jou en je onderneming wat erin zit. En jij weet het al: er zit méér in! Ik garandeer je, je investering verdient zich dik terug!

Brede insteek

Door de combinatie van bewustzijn coach en sparring krijg je wat je nodig hebt om echt vooruit te komen in je werk. Mijn focus ligt op alle kanten van ondernemerschap waarin mensen het verschil maken: relaties, strategie, samenwerking, marketing, bedrijfsprocessen. Met mijn doorleefde ervaren op het gebied van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling weet ik precies datgene aan te reiken wat je nodig hebt om stappen te maken. Je krijgt snel inzicht krijgt in wat er gebeurt in de onderstroom.

Lars zijn begeleiding ervaar ik als intensief. Hij stelt zich professioneel op en is toch nabij. Lars heeft een enorme rust bij zich en tegelijkertijd is hij ook energiek. Het effect tot nu toe is dat wanneer ik bepaalde ‘negatieve’ gevoelens ervaar, er dan naar toe ga en niet voor weg loop. Dat geeft meer inzicht in mezelf en wat de oorzaak is van het gevoel. Het brengt me dichterbij mezelf en kan daardoor andere keuzes maken in mijn gedrag – Operationeel directeur reintegratie en outplacement bureau

Learning ‘on the job’

Wat is effectief om stappen te maken? Vaak is de beste manier om te leren is ‘on the job’, in het nu. Zoals Ben Tiggelaar recentelijk schreef in een blog hierover in NRC en experts Mosher en Gottfredson op hun website schrijven: Research shows that 80 percent of learning in the workplace occurs on the job, rather than in formal training sessions.

Dit is precies waarom coaching van anderen ‘on the job’ zo effectief is. Mijn kracht zit in het toepassen van het geleerde, patronen doorbreken en omgaan met gedoe. In het moment dieper kijken, waardoor het kan integreren en beklijven. Waardoor mijn klanten die ik coach grote stappen maken. 

Lees ook mijn blog ‘Kies ik voor een training of coaching?’

Praktisch en verdiepend

Ik leer je geen trucje of theorie maar nodig je uit belangrijke thema’s en concrete issues in te brengen waar je tegenaan loopt. Ik help je vervolgens intuïtief stappen te maken door dieper te kijken naar wat er onder de oppervlakte werkelijk gebeurt. Door zicht te krijgen op de wortel van een probleem voorkom je dat je onnodig dezelfde fout maakt; het verschil tussen succes en falen.

Ik leer je meer authentiek, intuïtief en effectief ondernemen en samenwerken met anderen. Dankzij meer persoonlijk bewustzijn en oog voor de context ga je meer zien wat er werkelijk gebeurt. Je komt in een meer volwassen staat waarin je je potentie leeft en verbonden bent met anderen. Je gaat ook zien hoe belangrijk het is als leider om congruent te zijn. Practice What You Preach, tot in je vezels. Dat kan alleen door helemaal eerlijk te zijn naar jezelf en je eigen schaduwen aan te willen kijken. Dat maakt je betrouwbaar en aantrekkelijk voor anderen. 

Lars is een prettige coach en begeleider die mij helpt bij de groei van Dynamisch Bureau. Hij weet de vinger op de zere plek te leggen. Dit is leerzaam, soms pijnlijk maar ook noodzakelijk. Het schept helderheid hoe ik zaken effectiever kan aanpakken en meer plezier krijg in mijn werk. Ik krijg steeds meer vertrouwen in mezelf en mijn bedrijf. Ik kan hem elke ondernemer aanbevelen! – Maaike Pronk, Commercieel directeur Dynamisch Bureau

Mijn aanbod

Wil jij ook groeien als leidinggevende? Je kunt dan bij mij gedurende een halfjaar inschakelen als coach en sparring partner. Daarvoor krijg je om de drie a vier weken een live sessie. Bovendien is de de mogelijkheid tussendoor contact te hebben.

Wil je ook ervaren wat de impact is van mijn coaching? Maak dan een vrijblijvende afspraak met mij. Of lees de aanbevelingen.

 

Lees meer

Katalysator aanbodOver De Katalysator
Coaching - je verlangen op de rails krijgenOver Lars
Loopbaancoaching - maak gratis stappen in je werkMijn ervaring
Individueel leiderschapstraject - met je voeten in de kleiWat levert mijn coaching je op?
Super/intervisie – spiegelen en in verbinding zijnWat leer je door mijn support?
Bijeenkomsten begeleiden - spaceholder met veel presenceWat is mijn aanpak?
Wat is beter: training of coaching?
Mijn blogs4 pijlers van ondernemerschap
ContactgegevensWat zeggen anderen over mij?