Coaching – je verlangen op de rails krijgen

Je biedt als initiatiefnemer, coach of startende ondernemer kwaliteit. Maar – er zit méér in. Het lijkt wel alsof je jezelf daarbij in de weg zit. Ik reik tijdens 1 tot 6 coachsessies aan wat jij nu nodig hebt om beklijvende stappen te maken en je verlangen op de rails te krijgen. In het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk.

Met mij maak je grote sprongen in bewustzijn. Op een voor jouw veilige en openende manier gaan we op zoek naar de wortel van wat je onbewust in de weg zit. Innerlijke blokkades waar je je cognitief niet bij kunt. En door contact te maken met jouw essentie ga je precies die stappen zetten die passen bij jou, en halen we uit jou en je onderneming wat erin zit.

Maatwerk aansluitend op wat jij nodig hebt

Een coachtraject met mij strekt zich uit over een breed terrein en is maatwerk. De gesprekken zijn intensief om vooruit te komen en er van te groeien. Een sessie duurt 1,5 à 2 uur. Je krijgt een tot vijf sessies met de mogelijkheid van support tussendoor via telefoon of Skype. Het aantal sessies is niet meer dan nodig is en afhankelijk van waar je zit en wat nodig patronen te doorbreken. 

Wil jij ook in korte tijd grote stappen maken en helder krijgen wat jij te doen hebt in je werk (en daarmee je leven)? Dan ben je ook van harte welkom! 

Lars is betrokken en heeft een feilloze intuïtie. Op een warme, maar zakelijke manier spart hij met ons en weet hij precies in te voelen hoe de vork in de steel zit en wat de beste aanpak is, zonder vaak álle details te weten. Zakelijke en persoonlijke inzichten vloeien moeiteloos in elkaar over, waarbij hij niet schuwt om zijn eigen kwetsbaarheid te tonen en deze combi maakt hem voor ons de ideale inspirator. – Wouter van de Ridder – Co Founder @ Its Just Therapy

Intuïtieve aanpak

Samen met jou verken ik wat jij nodig hebt en of en zo ja hoe we je kunnen supporten. Ik werk intuïtief, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Daarmee is het geen instrumenteel trucje. Mijn werkwijze heeft daarom veel impact, waarmee je echt patronen gaat doorbreken en in je eigen flow terecht komt.

Ik help je om stil te staan bij wat er nu is, en van daaruit concrete stappen voorwaarts te zetten, passend bij jou en de situatie. We gaan ook in op persoonlijke aspecten die samenhangen met het functioneren in je werk. Met mijn spiegel blijf je dicht bij jezelf. We ontmantelen dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten in je werk. En om er zelf van te groeien.

Lees ook mijn pagina Wat levert mijn coaching je op?

Je hebt tijdens de coachsessies de gelegenheid om belangrijke thema’s en issues in te brengen waar je tegenaan loopt in je ondernemerschap. Ik help je vervolgens versneld stappen te maken door dieper te kijken naar wat er onder de oppervlakte werkelijk gebeurt. Door zicht te krijgen op de wortel van een probleem voorkom je dat je onnodig dezelfde fout maakt; het verschil tussen succes en falen.

Veel wordt snel helder door intuïtief en met veel ‘presence’ aan te sluiten op wat iemand nodig heeft. Op een dieper niveau, voorbij wat zich aan de oppervlakte aandient. Ook als je al veel gedaan hebt o.h.g.v. bewustzijnsontwikkeling.

Lars is een fijne sparring-partner. Hij heeft snel door waar de bottleneck ligt, levert inzichten waar ik op door kan bouwen, en schakelt moeiteloos van het business perspectief naar het persoonlijke en vice versa. Hij heeft me goed geholpen mijn focus aan te scherpen en mijn creativiteit om te zetten in diensten, waarmee ik direct in actie kan komen. – Miriam Luijken, Agile coach