voor een lichaamsgerichte en intuïtieve aanpak
 
Leren je intuïtie te gebruiken

Leren je intuïtie te gebruiken

22 september was voor ons een belangrijke middag. Een vuurdoop. Ons netwerk kreeg de kans om ons kantoor te bezoeken en te proeven wat we doen. Wat zouden de reacties zijn? Met de plakfactor (blijven mensen hangen of gaan ze snel weer weg?) zat het in elk geval goed, wat veel zegt over de positieve energie. We hebben ervan genoten, echt heel tof zo de nieuwsgierigheid, betrokkenheid en support te voelen. Dank!

Wat terugkijkend opvalt is dat bezoekers die makkelijk in abstracties denken enthousiast waren, en dat anderen die van nature meer praktisch zijn aangelegd het soms lastig vonden helemaal ‘te pakken’ wat we nu concreet doen met onze coachees. In deze blog proberen we meer tastbaar te maken wat we doen. Geen gemakkelijke opgave, want taal en ratio schieten soms tekort. We zijn benieuwd wat je vindt van deze blog en of je dat nieuwsgierig maakt naar meer!

In je kracht komen

Herken je jezelf hierin? Je zet stappen met je business om te realiseren wat jou voor ogen staat maar je weet niet precies hoe je moet komen waar je wezen wilt of je loopt steeds tegen dezelfde belemmeringen aan. Je twijfelt regelmatig: ben ik nou echt op de goede weg?

yeshi-kangrang-258234Bij ons leer je in je werk de goede dingen goed te doen. Je ervaart de kracht en de eenvoud van het focussen op waar je unieke kwaliteit ligt. Dat lijkt eenvoudig maar dat is het niet. Anders had je het al lang gedaan!

Wij helpen je onderscheid te maken tussen de dingen die je gemakkelijk afgaan en de dingen die aandacht behoeven, maar die nu nog te veel energie vragen om op te kunnen pakken. Bijna iedereen heeft een blinde vlek, waardoor je gevangen blijft in oude patronen en je niet in je kracht komt. Wij helpen je te focussen op wat je energie geeft en wat je in je kracht brengt. Vervolgens supporten we je om vanuit die energie stappen te zetten om andere dingen op te pakken, die nodig zijn om succesvol te zijn.

Hoe ziet een traject met ons eruit?

Samen met jou verkennen we wat jij nodig hebt en of en zo ja hoe we je kunnen supporten. In een gesprek met ons beiden ervaar je de diepgang en een beweging voorwaarts. Dat helpt je te ontdekken wat jij nodig hebt om je eigen vicieuze cirkel te doorbreken. We werken intuïtief, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Daarmee is het geen instrumenteel trucje. Onze werkwijze heeft daarom veel impact, waarmee je echt in je eigen flow terecht komt.

Wil ook jij ervaren wat de kracht is van onze aanpak? Neem dan contact met ons op!

Inchecken

Op onze netwerk bijeenkomst hebben wij aspecten van onze katalyserende werkwijze gedemonstreerd, waaronder de zogenaamde incheck. Onze gasten hebben ervaren wat het kan opleveren om verbinding te maken op een dieper niveau.

 

Waarom hechten wij aan een incheck? Door te benoemen wat we in onszelf gewaar worden, dalen we af uit ons denkhoofd naar ons hart of intuïtie. Hierdoor ontstaat ruimte voor bijvoorbeeld het bewust worden van kwetsbaarheid of ongemak.


img_2918Door het te erkennen komt rust en verdieping. Er ontstaat een diepere verbinding tussen twee mensen, voorbij projecties. Daarmee kan een gesprek op hartsniveau ontstaan, voorbij het ego. Dit kan een startpunt vormen van een dieper zelfonderzoek en worden mogelijkheden zichtbaar, die voorheen nog toegedekt waren.

 

Doordat wij deze incheck deden en daarbij de stilte en kwetsbaarheid toelieten ‘zakte’ de energie in de ruimte en werd iedereen rustiger en opener. Dit droeg bij aan de effectiviteit van het vervolg. 

 

​Zelf ervaren

img_6572Na onze incheck lieten we onze gasten een oefening doen om vanuit het hart verbinding te maken met de ander, om vandaar uit samen te onderzoeken wat er gezegd wil worden. Hoewel deze oefening ongemakkelijk kan zijn en de neiging kan oproepen om eruit weg te willen gaan, bleek ook nu weer dat dit een ingang is naar ieders diepere wijsheid. Van hieruit ben je namelijk beter aangesloten op de realiteit dan wanneer je in je illusoire denkwereld leeft.

 

Deelnemers ontdekten dingen in zichzelf en bij anderen die ze niet eerder hadden gezien. Vanuit deze wijsheid of intuïtie kon zich iets unieks ontvouwen. Een illustratie van wat wij doen: katalyseren!