Loopbaancoaching – maak gratis stappen in je werk

Ben jij op zoek naar werk dat bij je past en waar je het naar je zin hebt? En hik je tegen de kosten aan van een goede coach? Dan heb ik een tijdelijk aanbod voor jou: gratis loopbaan coaching t.w.v. €600,-.

Met mijn support ontmantel je dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten. Én om er zelf van te groeien. Want voor mij ben jij en je werk één. Wil jij ook in korte tijd grote stappen maken en helder krijgen wat jij te doen hebt in je werk (en daarmee je leven)? Dan ben je ook van harte welkom! 

Vaak zijn mijn coachees verrast in wat er allemaal gekatalyseerd wordt in de eerste of tweede sessie. Veel wordt snel helder door intuïtief en met veel ‘presence’ aan te sluiten op wat iemand nodig heeft. Ook op een dieper niveau, voorbij wat zich aan de oppervlakte aandient. En ook bij mensen die al veel gedaan hebben o.h.g.v. bewustzijnsontwikkeling!

Wat kun je van mij verwachten?

Het loopbaan coachingstraject strekt zich uit over een breed terrein en is maatwerk. De gesprekken zijn intensief. Aan de sessies kunnen thuisopdrachten verbonden zijn. Bijvoorbeeld om meer bewust te worden van wat er zich werkelijk in het nu gebeurt en dit te verankeren in jouw bewustzijn.

Je hebt de gelegenheid binnen de sessies belangrijke thema’s in te brengen en de gevonden ontwikkelpunten uitvoerig te bespreken. We gaan ook in op persoonlijke aspecten die samenhangen met het functioneren in je werk. Met mijn spiegel blijf je dicht bij jezelf. We ontmantelen dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten in je werk. En om er zelf van te groeien.

Leer hier meer over mijn insteek en wat je van mij kunt verwachten.

Concrete resultaten

Bij mijn loopbaan coaching werken we toe naar bijvoorbeeld de volgende concrete resultaten:

 • Meer zelfvertrouwen, motivatie en helderheid wat te doen
 • Zicht op drijfveren voor werk en wat dit betekent voor je toekomstig werk
 • Zicht op talenten en hoe je talenten in te zetten en over te brengen
 • Helderheid over volgende loopbaanstap, motivatie daarvoor en waarom jij daarvoor geschikt bent
 • Zicht op hoe je je ervaringen uit het verleden kunt blijven benutten en kunt combineren met nieuwe verlangens
 • Meer duidelijkheid in de te maken keuzes en de te nemen acties
 • Wat te doen om stapsgewijs je eigen bedrijf op te zetten.

Gratis loopbaan coaching t.w.v. €600,-

Ben je op zoek naar coaching maar hik je aan tegen de kosten? Dan kan ik je twee loopbaan coachsessies van twee uur aanbieden ter waarde van € 600,-! Met dank aan een subsidieregeling van het Ministerie van SZW. Er is daarbij voldoende ruimte met de subsidieregeling samenhangende onderwerpen te behandelen.

Voldoe je aan de volgende vijf punten? 

 1. Ben je 45 jaar of ouder?
 2. Werk je meer dan gemiddeld 12 uur/week?
 3. Ben je NIET betrokken in een sociaal plan ivm reorganisatie?
 4. Ben je NIET langdurig ziek?
 5. Ben je gemotiveerd om je eigen werktoekomst goed te bekijken?

Meld je dan aan! Je bent welkom om van dit mooie aanbod gebruik te maken. Bij mij of een van mijn netwerkcollega’s van de netwerkorganisatie Vermooooiers.

Surf voor meer informatie naar deze website en neem dan contact met mij op!

Ben je nog geen 45 jaar? En is je bedrijf gevestigd in de provincie Gelderland of Overijssel? En sta je niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK? Maak dan gebruik van de Startversneller en draag mij aan als coach. Je krijgt dan 80% van de kosten vergoed met een minimum van € 500,- en een maximum van €1.000,- per voucher.