Lifecoaching – je verlangen op de rails krijgen

Voor wie in korte tijd een grote bewustzijnsstap wil maken

Je biedt als initiatiefnemer, coach of startende ondernemer kwaliteit. 
Maar – er zit méér in. Het lijkt wel alsof je jezelf daarbij in de weg zit.
Met mijn support maak je precies die stappen die jij te maken hebt om je verlangen op de rails te krijgen. In het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk.

Op een voor jouw veilige en openende manier gaan we op zoek naar de wortel van wat je onbewust in de weg zit. Innerlijke blokkades waar je je cognitief niet bij kunt. En door contact te maken met jouw essentie ga je precies die stappen zetten die passen bij jou, en halen we uit jou en je onderneming wat erin zit. Juist omdat mijn aanpak veel effect sorteert in weinig tijd, lukt het vaak grote stappen te maken in weinig tijd.

Maatwerk aansluitend op wat jij nodig hebt

Een coachsessie of coachtraject met mij strekt zich uit over een breed terrein en is maatwerk. De gesprekken zijn intensief om vooruit te komen en er van te groeien. Je hebt tijdens de coachsessies de gelegenheid om belangrijke thema’s en issues in te brengen waar je tegenaan loopt in je ondernemerschap en/of leiderschap. We gaan ook in op persoonlijke aspecten die samenhangen met het functioneren in je werk.

Lars is betrokken en heeft een feilloze intuïtie. Op een warme, maar zakelijke manier spart hij met ons en weet hij precies in te voelen hoe de vork in de steel zit en wat de beste aanpak is, zonder vaak álle details te weten. Zakelijke en persoonlijke inzichten vloeien moeiteloos in elkaar over, waarbij hij niet schuwt om zijn eigen kwetsbaarheid te tonen en deze combi maakt hem voor ons de ideale inspirator. – Wouter van de Ridder – Co Founder @ Its Just Therapy

Intuïtieve aanpak

Samen met jou verken ik wat jij nodig hebt en of en zo ja hoe we je kunnen supporten. Ik werk intuïtief, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Daarmee is het geen instrumenteel trucje. Mijn werkwijze heeft daarom veel impact, waarmee je echt patronen gaat doorbreken en in je eigen flow terecht komt.

Ik help je om stil te staan bij wat er nu is, en van daaruit concrete stappen voorwaarts te zetten, passend bij jou en de situatie. Met mijn spiegel blijf je dicht bij jezelf. We ontmantelen dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten in je werk. Én om er zelf van te groeien. Want voor mij zijn beiden onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jouw persoonlijke groei is de groei van je onderneming en omgekeerd. 

Lees ook mijn pagina Wat levert mijn coaching je op?

 

Dieper durven kijken

We maken stappen die kunnen beklijven door dieper te kijken naar wat er onder de oppervlakte werkelijk gebeurt. Door zicht te krijgen op de wortel van een probleem voorkom je dat je onnodig dezelfde fout maakt; het verschil tussen succes en falen. Veel wordt snel helder door intuïtief en met veel ‘presence’ aan te sluiten op wat iemand nodig heeft. Op een dieper niveau, voorbij wat zich aan de oppervlakte aandient. Ook als je al veel gedaan hebt o.h.g.v. bewustzijnsontwikkeling.

Lars is dichtbij, luistert goed en ziet snel waar het over gaat. Hij liet mij snel zien wat er speelde en ook hoe ik het kon omzetten. Resultaat is dat ik mij meer volwassen voel. Ik zie en voel nu waar mijn reacties vandaan kwamen. Ook van mensen in mijn omgeving.

 

Lars is een zachtaardig, sensitief en betrokken persoonlijkheid die snel ziet en voelt wat er aan de hand is. Hij werkt op onbewust niveau en kunt met een sessie een grote beweging creëren. Ik heb zijn begeleiding als heel positief ervaren. Op dit moment kan ik niet aangeven wat beter had gekund.

 

Life- en loopbaancoach

De oplossing zit in jóu

Je verlangen wordt meer realiteit door je bewustzijn op te rekken en achtereenvolgens:

 1. Contact te maken met wat je ten diepste wilt, jouw essentie of Why. Dit heeft een relatie met je diepste pijn.
 2. Aan de hand van situaties in het nu te gaan zien hoe je – nu nog – onbewuste escape gedrag je in de greep heeft.
 3. Een relatie te gaan leggen en doorvoelen met de wortel hiervan. Hierdoor kun je ingesleten patronen en gewoontes makkelijker loslaten.
 4. Te leren hoe je meer in verbinding met jezelf – en daarmee ook met de ander – stappen kunt zetten naar je verlangen toe. Daarmee ‘voedt’ je het ontvouwingsproces.

Hiermee by-pass je je mind of ego. Dat is cruciaal om tot nieuw bewustzijn te komen. Veel andere aanpakken leiden alleen tot meer van hetzelfde!

Stappen zetten door dichtbij jezelf te blijven

Wil jij ook in korte tijd grote stappen maken en helder krijgen wat jij te doen hebt in je werk (en daarmee je leven)? Dan ben je ook van harte welkom! Je krijgt antwoord op vragen zoals:

 • wat moet ik doen om mijn onderneming verder te krijgen?
 • hoe kom ik aan (meer) klanten?
 • wat wil ik echt?
 • wat moet ik doen om stabiele(re) relaties op te bouwen?
 • wat zijn mijn afweerpatronen en wat ga ik hiermee uit de weg?
 • hoe wordt ik autonomer?
 • hoe kan ik meer begrenzen?
 • wat zeggen irritaties en projecties over mijzelf en de ander?
 • hoe kan ik meer zelfcompassie en -liefde ontwikkelen?
 • wat is de systemische samenhang tussen alles?

Lees ook mijn pagina Wat is mijn aanpak?