voor een lichaamsgerichte en intuïtieve aanpak
 
Mijn oogst van 2018 en intenties voor 2019

Mijn oogst van 2018 en intenties voor 2019

2018

Wat vliegt de tijd zeg, 2018 is weer bijna voorbij. Zoveel gebeurd, zoveel gegroeid. Je trekt aan wat je nog te leren hebt, zeggen ze. Ik had nog een hoop te leren. Dit jaar heb ik mijn portie wel gehad 😉 

Ik ben blij met alles wat dat leerproces heeft opgeleverd. Nu, aan het eind van dit jaar, ben ik meer aanwezig en afgestemd, in het nu. Ik voel meer balans in mijzelf en leef mijn mannelijke kracht zonder mijn zachtheid te verliezen. 

Trefzeker weet ik een voorwaartse kracht aan te boren die van binnenuit komt. Vooral bij zelfbewuste, integere en (hoog)sensitieve mensen die de wereld iets te brengen hebben. Ze komen steeds vaker op mijn pad, en steeds vaker weten ze met mij als spiegel hun angsten te overwinnen en samen te vallen met zichzelf, om zich van daaruit te manifesteren. Yin én yang dus!

2019

Wat doe ik met mijn verworvenheden? Ik pak door in 2019 en: 

  • ga staan voor wat ik te bieden heb (omdat ik erop mag vertrouwen dat ik meer dan voldoende kwaliteiten heb om het verschil te maken)
  • ben een liefdevolle spiegel die anderen in het hart raakt (waardoor er echt iets verandert)
  • ben congruent en integer in datgene wat ik anderen leer (en werk samen met anderen die dat ook nastreven en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen bewustzijnsontwikkeling)
  • bundel de krachten met gelijkgezinden (om mensen, organisaties en maatschappij te ondersteunen en te faciliteren in hun vindtocht).

Wat zijn jouw voornemens voor 2019? En hoe pak jij door?