Jíj bent de sleutel voor jouw transformatie
 

NOBCO gecertificeerd

NOBCO gecertificeerd

Ik bent begin oktober 2019 officieel toegelaten als lid en coach van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Dankjewel! Nu heb ik niet een standaard opleiding die voldoet (Integrale Coaching staat ook niet in het lijstje van gecertificeerde opleidingen, ook al behoort die m.i. tot de top in NL).

Gelukkig kun je je ook aanmelden met een leerjournaal, essay en in totaal min. 50 uur coaching. Dat laatste is voor mij geen enkel probleem met dit jaar zo’n 250 uur betaalde coaching (zie voor vereisten ook de NOBCO website).

De feedback was als volgt:

Assessor wil van harte aanbevelen om LLS toe te laten als lid van de NOBCO/EMCC. In het assessment laat LLS zien serieus met het vak bezig te zijn en er is in het licht van aansluiting bij de NOBCO een acceptabel niveau beschreven.

Er lijkt winst te behalen met een meer gestructureerde aanpak van de reflectie. Dit kan leiden tot een dieper bewustzijn van hetgeen ervaringen betekenen en hoe deze ervaringen ingezet kunnen worden kan inzetten in het werk. Hiermee wordt het handelen professioneler en minder intuïtief.

Assessor wenst LLS veel plezier en succes in het werk.