Over Lars Lutje Schipholt: analytisch, creatief en sensitief

“Als ondernemer met 20 jaar ervaring ben ik diep gegaan om te groeien in persoonlijk bewustzijn. Zo heb ik ervaren dat bewustzijn de sleutel is om op dieper niveau te doorgronden wat er gebeurt en stappen te zetten die kunnen beklijven. Dankzij mijn eigen innerlijke transformatie ben ik nu veel authentieker en meer in verbinding met mijzelf en mijn omgeving.

Vaak komt ook mijn ervaring van pas met het co-creëren van netwerkinitiatieven, faciliteren van veranderprocessen en in 10 jaar opbouwen en leiden van een adviesbureau. Mijn bewust doorleefde ervaring is de basis geworden van mijn huidige werk: een combinatie van life, loopbaan, ondernemers en transformatie coaching.”


Lees hier meer over Lars

NOBCO gecertificeerd

Ik ben NOBCO gecertificeerd en coach op senior practitioner level

Ik ben opgeleid als integrale coach

Mijn praktijk is uitstekend bereikbaar vanuit de richting Utrecht of Den Bosch met zowel auto als trein. Ook coach ik mensen op andere locaties zoals Den Haag, Utrecht of Amsterdam en via Skype.