Over Lars Lutje Schipholt: afgestemd, analytisch en krachtig

“Als ondernemer met 20 jaar ervaring ben ik diep gegaan om te groeien in persoonlijk bewustzijn. Zo heb ik ervaren dat bewustzijn de sleutel is om op dieper niveau te doorgronden wat er gebeurt en stappen te zetten die kunnen beklijven. Dankzij mijn eigen innerlijke transformatie heb ik min hooggevoeligheid omarmd en ben ik nu veel authentieker en meer in verbinding met mijzelf en mijn omgeving.

Ik ben opgeleid als ir. en heb 10 jaar een adviesbureau opgebouwd en geleid. Ook heb ik complexe multistakeholder processen en organisatieveranderingen begeleid. Zo’n zeven jaar geleden heb ik een grote carrière switch gemaakt en veel losgelaten. Ik heb me bevrijd van ondermijnende patronen en een een doorbraak gerealiseerd. Ik leef nu een bewust leven en ben daarin een inspiratiebron voor anderen. Ik ben NOBCO gecertificeerd en coach op senior practitioner level. Ook ben ik spaceholder/facilitator van sessies, workshops en verandertrajecten.”


Lees hier meer over Lars

NOBCO gecertificeerd

Ik ben NOBCO gecertificeerd en coach op senior practitioner level

Ik ben opgeleid als integrale coach

Mijn coachruimte is gevestigd in Culemborg (tussen Utrecht en Den Bosch in) en in Utrecht. Mijn sessieruimtes zijn uitstekend bereikbaar met zowel auto als trein. Daarnaast coach ik via Het Coachhuis mensen in o.a. de regio Den Haag en Amsterdam.