voor een lichaamsgerichte en intuïtieve aanpak
 

Intuïtieve aanpak met lichaamsbewustzijn

Startpunt van een sessie met mij is vaak een situatie waardoor jij stress of onzekerheid ervaart. Je voelt je gezien, gehoord en gevoeld waardoor jouw ‘systeem’ zich kan ontspannen en openen. Je komt snel bij de kern en krijgt je veel inzicht in wat er gebeurt in jezelf en in interactie met je omgeving. Mijn intuïtieve aanpak met lichaamsbewustzijn werkt op mentaal – en gevoelsniveau. Daarvoor kijken en voelen een laagje dieper dan vaak gebruikelijk is. Aansluitend op waar jij zit. Waardoor er écht iets kan veranderen. Mijn coach klanten maken dan ook vaak grote stappen. Ook diegenen die al veel hebben gedaan op het gebied van bewustzijnsontwikkeling.

Meer regie

Met mijn intuïtieve aanpak met lichaamsbewustzijn leer je hoe je meer regie kunt krijgen over je werk en leven. Je leert intuïtief ondernemen. Je krijgt meer focus, het wordt helder wat je te doen hebt en je gaat authentieker en autonomer opereren. Je komt meer in het nu. We ontmantelen dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten om je project, onderneming of coachpraktijk verder te brengen. En om er zelf van te groeien. In het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk.
Ik krijg complimenten uit mijn omgeving van mensen die mij een tijdje niet hebben gezien. Zij geven aan dat ik er meer ‘sta’.

Thuiskomen

Mijn intuïtieve aanpak met lichaamsbewustzijn brengt je snel bij de kern en je wordt je meer bewust waar een bepaald, vaak alles bepalend patroon vandaan komt. Onderliggende angsten verdwijnen en je komt dichterbij jezelf waardoor je andere keuzes maakt in je gedrag. Dat heeft grote impact op je werk en leven.
Met goede vragen en heel simpele en zeer effectieve begeleiding van Lars komen we waar zijn moeten: in mijn thuisbasis.

Dichtbij je jezelf blijven

Met mijn spiegel blijf je dicht bij jezelf. Door je gevoel in te zetten en diepere lagen aan te boren vind je meer rust en wordt helder wat je te doen hebt. Door contact te maken met jouw essentie ga je precies die stappen zetten die passen bij jou, waardoor het kan beklijven. Zo halen we uit jou en je onderneming wat erin zit. En jij weet het al: er zit méér in. Lees ook de blog Op zoek naar je essentie
Je liet mij snel zien wat er speelde en ook hoe ik het kon omzetten. Je gaf mij concrete handvatten. Resultaat is dat ik mij meer volwassen voel. Zie en voel waar mijn reacties vandaan kwamen. En ook van mensen in mijn omgeving.

Intuïtief ondernemen

Door mijn ervaring met en verstand van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling kan ik je goed supporten in het vinden van wat je te doen hebt. Je leert met mijn intuïtieve aanpak met lichaamsbewustzijn veel over de boven- én onderstroom van jezelf én je ondernemerschap. Kortom, je leert intuïtief ondernemen. Ik stimuleer je om de juiste, concrete stappen vooruit te zetten. Maar wel vanuit je eigen essentie. Zodat het kan beklijven. Je krijgt veel inzichten over jezelf, over interactie en samenwerking met anderen en over je werk. In het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk.
Door de coach sessie ben ik me bewust geworden waar een bepaald, voor mij vaak alles bepalend patroon vandaan komt. Iets wat ik met mijn hoofd wel wist maar mijn systeem, innerlijk kind nooit bereikt had. Dit was zeer heftig maar ook mooi. Het heeft in ieder geval angst weggenomen en daarnaast heeft het mij veel gegeven wat ik niet in woorden uit kan drukken.

Impact

Mijn coachees ervaren mijn begeleiding als intensief, professioneel en toch nabij. Ik ben een zachtaardig, sensitief en betrokken persoonlijkheid. Ik krijg ook regelmatig terug dat ik goed luister en snel zie waar het over gaat. Ik kan vaak al in één eerste sessie een grote beweging creëren. Ik werk ook op onbewust en systematisch niveau. Veel van mijn coach klanten houden zich ook bezig houden met persoonlijke ontwikkeling of bewustzijnsontwikkeling in combinatie met de voeten in de klei.
Door de coach sessie ben ik me bewust geworden waar een bepaald, voor mij vaak alles bepalend patroon vandaan komt. Iets wat ik met mijn hoofd wel wist maar mijn systeem, innerlijk kind nooit bereikt had. Dit was zeer heftig maar ook mooi. Het heeft in ieder geval angst weggenomen en daarnaast heeft het mij veel gegeven wat ik niet in woorden uit kan drukken.

Wil jij ook beklijvende en transformerende stappen zetten?

Wil jij het anders? Dat kan. Door een vrijblijvende afspraak met mij de maken. https://dekatalysator.nl/aanpak/integrale-en-multidisciplinaire-insteek/
Naar wie of wat luister jij? Je mind, gevoel of intuïtie?