Over ons

Lars Lutje Schipholt en Petrus Ruys zijn de oprichters van De Katalysator. Twee complementaire ondernemers, die samen veel meer zijn dan de som der delen. We graven diep én stuwen je voorwaarts, op het pad dat voor jou klopt.

Petrus heeft veel ervaring als trainer en coach. Hij zorgt ervoor dat je je belemmeringen en angsten durft aan te kijken. Want ondernemerschap is lang zo rationeel niet als het lijkt. Petrus creëert veiligheid, waarin je weerstanden en ongemakkelijke gevoelens welkom zijn. Hij helpt je naar het punt waarop je belemmeringen of angsten niet meer je gedrag (mede) bepalen, maar je passie en enthousiasme het weer kunnen overnemen. Voor meer over Petrus kun je terecht op Linkedin.

evb-20170821-9739Lars is een zeer ervaren ondernemer en facilitator van bijeenkomsten. Zijn kracht is om met feilloze intuïtie raak te schieten, recht in het hart. Lars is ook van het tempo: concrete stappen voorwaarts, van denken naar doen. Je voelt je gehoord en erkend in wat je wilt en nastreeft, en je komt in beweging. Niet onbezonnen, maar dicht bij jezelf en jouw werkelijke kracht. Dat effect heeft Lars nou eenmaal op mensen, vooral op ondernemers. Je kunt meer lezen over Lars op LinkedIn.

Lees hier meer over wat anderen over ons zeggen.