Partner in je bedrijf

Elke succesvolle ondernemer organiseert zijn eigen spiegel. Want wat vaak te zien is bij de ander is veel lastiger te zien bij jezelf. En het succes staat of valt bij jou, jij bent immers je onderneming. Graag loop ik met je mee voor langere periode als klankbord, sparring partner, coach, supervisor of raad van advies. Met weinig tijd lever ik veel meerwaarde, vraag maar aan mijn klanten.

Omdat mijn missie is om mensen en hun initiatief of onderneming te laten stromen, werk ik met een laagdrempelig aanbod voor talent dat niet over de middelen beschikt mij volledig te kunnen betalen. Ik word aandeelhouder van je bedrijf en profiteer mee van je succes. Een deel betaal je hiermee pas achteraf, nadat je succes hebt bereikt. No cure less pay. Zo kun je je mijn hulp veroorloven als je nog krap bij kas zit, maar wel de kwaliteiten hebt om zakelijk resultaten te boeken.

Ben je benieuwd wat ik kan doen voor ondernemende personen zoals jij? Neem dan contact op. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.