Pijlers van succesvol en authentiek ondernemerschap

Ik heb veel ervaring met en verstand van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Ik help je uit te vinden wat je doen hebt én stimuleer je om de juiste, concrete stappen vooruit te zetten. Een coach die je ondernemerschap vleugels geeft!

In een coaching gericht op het neerzetten van je initiatief of bedrijf kijken we naar jou als ondernemer en je aanbod door aanscherping van de vier aspecten van succesvol en authentiek ondernemerschap.

1. Jouw why: bewustzijn over wat je ten diepste drijft

Met helderheid over je kompas kom je helemaal in je kracht, ben je aantrekkelijk voor je potentiële klanten en geen speelbal meer van je omgeving. Om daar meer bewustzijn op te krijgen moet je dieper kijken dan gebruikelijk is in veel opleidingen. Ik kijk samen met jou naar je verleden en wat dit zegt over jou. Je word je in een why sessie met mij bewuster van wat je ten diepste drijft. Waar sta jij voor?

Wil jij je sleutel voor authentiek succes ontdekken? Je kunt ook een eenmalige Why-sessie boeken bij mij.

2. Jouw kwaliteiten: inzicht waar je heel goed in bent en energie van krijgt

Je onderneming gaat pas stromen en beklijven als je doet wat echt bij jou past. Zinvolle dingen waar je energie en voldoening van krijgt. Wat zijn je kwaliteiten en je valkuilen? Wat past echt bij jou? Wie is je ideale klant? En hoe kun je je ervaringen uit het verleden blijven benutten en combineren met nieuwe verlangens?

3. Jouw propositie: helderheid over wat je (aanbod) aantrekkelijk maakt

Zonder een aantrekkelijk aanbod en klanten heb je geen business. Samen kijken we naar je aanbod en doelgroep. Wat onderscheidt jou van anderen en wat maakt je aanbod aantrekkelijk voor anderen? En wat is je businessmodel hierachter? Hoe ga jij voldoende inkomsten genereren?

4. Jouw marketing: hoe je aan klanten komt door inzet van jezelf als merk

We kijken we naar hoe je klanten werft en behoudt. Inzet van jezelf als merk en bouwen aan vertrouwen zijn daarbij de sleutels. We bespreken we de vier simpele stappen die dat vertrouwen bij jouw mogelijke klanten aan aanwakkeren: aanbevelingen, zichtbaarheid, propositie en de klik. Lees ook deze blog hierover.

Interesse? Neem dan contact met mij op!

Moet je je coaching zelf betalen?

Hik je tegen de kosten aan van een goede coach? Dan heb ik een tijdelijk aanbod voor jou, tenminste als je 45 jaar of ouder bent: gratis loopbaan coaching t.w.v. €600,-. Dat zijn twee sessies van 2 uur. Nu ook voor ZZP’ers. 

En ben je nog geen 45 jaar? En is je bedrijf gevestigd in de provincie Gelderland of Overijssel? En sta je niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK? Maak dan gebruik van de Startversneller en draag mij aan als coach. Je krijgt dan 80% van de kosten vergoed met een minimum van € 500,- en een maximum van €1.000,- per voucher.