Succesvol opdrachten verwerven

competition-2064865_640Je wilt graag meer opdrachten om inkomsten te genereren. Leuke, aansprekende, uitdagende opdrachten. Onze ervaring is dat het daarbij natuurlijk begint bij je producten of diensten, maar draait om de relatie. Klanten kiezen voor jou als ze je zien zitten en je vertrouwen.

Wij helpen je om de samenhangende stappen te zetten om jezelf te marketen en binnen enkele maanden resultaat te boeken. Door te werken aan aanbevelingen, zichtbaarheid, je propositie en het maken van een klik. Lars schreef er onder andere deze blog over.

Sparring partner

Wil je stappen zetten maar blijf je ‘hangen’? Vraag je je af hoe je moet komen waar je wezen wilt, of loop je steeds tegen dezelfde belemmeringen aan?

Als je de Katalysator als sparring partner inschakelt, krijg je precies wat je nodig hebt om echt vooruit te komen. Van coaching tot strategisch advies.

Voor jou

support2-2064871_640Wij sparren graag met bewuste ondernemende mensen die hun passie willen leven en succesvol zijn in hun werk. Onze focus ligt op de kanten van ondernemerschap waarin mensen het verschil maken: relaties, strategie, samenwerking, marketing, bedrijfsprocessen. We helpen je om de diepte in te gaan, en van daaruit concrete stappen voorwaarts te zetten. Het helpt dat we zelf van alles doorleefd en ervaren hebben, op het gebied van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Daardoor kun je heel wat vallen en opstaan overslaan: je ondernemerschap komt in een stroomversnelling!

Betalen na succes

Wat dat kost? Omdat onze misse is om mensen en hun organisaties te laten stromen, werken we met een laagdrempelig aanbod. Zo kun je je onze hulp veroorloven als je nog krap bij kas zit, maar wel de kwaliteiten hebt om zakelijk resultaten te boeken. Een belangrijk deel betaal je namelijk pas achteraf, nadat je succes hebt bereikt. No cure less pay. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Business Pressure Cooker ©

We hebben samen met Marie-Louise Dechesne en Robert de Muralt van DMDC de Business Pressure Cooker © ontwikkeld. Daarmee brengen we ondernemers, start-ups en zzp’ers versneld naar de kern van wat hun tegenhoudt of juist kan stimuleren in hun werk.

Hotseat

BPC matrix

Neem 2 tot 3 uur lang plaats in de hotseat van de Business Pressure Cooker. Je krijgt gecomprimeerde leiderschapscoaching op maat, die precies aansluit op wat je nodig hebt. Met de veiligheid en scherpte die je nodig hebt om verder te komen, vanuit vier invalshoeken waarmee we tegelijkertijd verschillende invalshoeken inzetten. Dit proces is effectief, snel en gaat diep, waardoor het in korte tijd grote effecten bereikt. Daarmee komen jij en je bedrijf een stuk verder.

De coaching maakt concreet wat je te doen hebt om meer omzet en succes te realiseren en helpt je om van denken naar doen te komen.

Betaal wat het jou waard is

We willen zo veel mogelijk mensen laten profiteren van de werking van de Business Pressure Cooker. We hebben gezien welke kracht ervan uitgaat en hebben alle vertrouwen in de waarde van dit proces voor jou en je onderneming. Daarom bieden we je de Business Pressure Cooker aan met waardeverrekening achteraf. Ervaar de Business Pressure Cooker, en betaal achteraf wat het jou waard is!

home | ons aanbod | blog | over ons | anderen over ons | contact