Business Pressure Cooker ©

We hebben samen met Marie-Louise Dechesne en Robert de Muralt van DMDC de Business Pressure Cooker © ontwikkeld. Daarmee brengen we ondernemers, start-ups en zzp’ers versneld naar de kern van wat hun tegenhoudt of juist kan stimuleren in hun werk.

Hotseat

BPC matrix

Neem 2 tot 3 uur lang plaats in de hotseat van de Business Pressure Cooker. Je krijgt gecomprimeerde leiderschapscoaching op maat, die precies aansluit op wat je nodig hebt. Met de veiligheid en scherpte die je nodig hebt om verder te komen, vanuit vier invalshoeken waarmee we tegelijkertijd verschillende invalshoeken inzetten. Dit proces is effectief, snel en gaat diep, waardoor het in korte tijd grote effecten bereikt. Daarmee komen jij en je bedrijf een stuk verder.

De coaching maakt concreet wat je te doen hebt om meer omzet en succes te realiseren en helpt je om van denken naar doen te komen.

Betaal wat het jou waard is

We willen zo veel mogelijk mensen laten profiteren van de werking van de Business Pressure Cooker. We hebben gezien welke kracht ervan uitgaat en hebben alle vertrouwen in de waarde van dit proces voor jou en je onderneming. Daarom bieden we je de Business Pressure Cooker aan met waardeverrekening achteraf. Ervaar de Business Pressure Cooker, en betaal achteraf wat het jou waard is!

home | ons aanbod | blog | over ons | anderen over ons | contact