Spiegel voor je bedrijf én jezelf

Ben jij een initiatiefnemer, veranderaar of (zelfstandig) ondernemer die:

  1. gepassioneerd is over je werk en verlangt naar authenticiteit?
  2. bereid is hard te werken aan je bedrijf én jezelf?
  3. in korte tijd stappen wil maken met je initiatief of onderneming?

Wil jij:

  1. support bij ondernemen op JOUW manier (en niet op die ene manier die de coach kent)?
  2. een persoonlijke coach en business coach in één?
  3. een sparring partner met veel ondernemerservaring (van je why tot je website, van strategiebepaling tot dagelijkse uitvoering)?

Dichtbij jezelf blijven

aanbevelingenIk werk graag met bewuste mensen die net zoals ik ondernemen op een creatieve, menselijke en intuïtieve manier. Ben jij een initiatiefnemer of zelfstandig professional, veranderaar of leidinggevende van een start-up of MKB bedrijf? Heb jij een brede kijk op de wereld en je hart op de goede plek? Met een drang om te presteren en het lef om iets (duurzaams) in de wereld te zetten? Maar dan wel door dicht bij jezelf te blijven en daarin te (blijven) groeien?

Wil jij niet meer van hetzelfde? Dan kan ik wellicht wat voor je betekenen. Ik maak graag kennis met jou.

Wat biedt De Katalysator jou?

Ik heb veel ervaring met en verstand van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Ik help je uit te vinden wat je doen hebt én stimuleer je om de juiste, concrete stappen vooruit te zetten. Een coach die je ondernemerschap vleugels geeft!

Ik ondersteun initiatiefnemers en ondernemers ondermeer bij de volgende aspecten van ondernemerschap:

1. Loopbaan coaching

Ben jij op zoek naar werk dat bij je past en waar je het naar je zin hebt? Met mijn support ontmantel je dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten. Én om er zelf van te groeien. Want voor mij ben jij en je werk één. Meer lezen >>

Hik je tegen de kosten aan van een goede coach? Dan heb ik een tijdelijk aanbod voor jou: gratis loopbaan coaching t.w.v. €600,-. Dat zijn twee sessies van 2 uur. Nu ook voor ZZP’ers.

2. Je Why helderder krijgen

Waar sta jij voor? Wat zijn je kwaliteiten en je valkuilen? Wat past echt bij jou? Zonder helderheid over je koers en je kompas ben je een speelbal van je omgeving en kom je niet in je kracht. Wil jij je sleutel voor authentiek succes ontdekken? Boek dan een Why-sessie bij mij.

3. Vicieuze cirkel doorbreken

Ondernemen is net een zeephelling. De kunst van ondernemen is te doen, te leren van je fouten en vervolgens dit te integreren in je handelen. Wil jij versneld stappen maken door allerlei dingen waar je in de praktijk tegen aanloopt aan te grijpen om dieper te kijken en bewuster te worden wat er gebeurt? Omdat dat het verschil maakt tussen succes en falen? Maak dan een afspraak met mij waarin we verkennen hoe ik je als coach kan helpen je vicieuze cirkel te doorbreken.

4. Met je meelopen

Elke succesvolle initiatiefnemer of veranderaar organiseert zijn eigen spiegel. Want wat vaak te zien is bij de ander is veel lastiger te zien bij jezelf. En het succes staat of valt bij jou, jij bent immers je onderneming. Ik ben een sparringpartner die meekijkt en betrokken is. Graag loop ik met je mee voor langere periode als klankbord, sparring partner, coach, supervisor of raad van advies.

Leer hier meer over wat het je kan opleveren.