Jouw authentieke verlangen leven

Persoonlijk bewustzijn als sleutel tot authentiek succes.

Ben je gepassioneerd over je werk en wil je dat je initiatief of onderneming gaat stromen? Doe je aan zelfreflectie en bewustzijnsontwikkeling? Wil je je gevoeligheid inzetten als verbindende kracht?

Als ervaren ondernemer en coach voor authentiek en intuïtief ondernemerschap denk, voel en loop ik met je mee. We ontmantelen dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten om je initiatief of onderneming verder te brengen. Én om er zelf van te groeien. Want voor mij zijn ondernemer en onderneming één. Jouw persoonlijke groei is de groei van je onderneming en omgekeerd.

Aansluiten op wat jij nodig hebt

Met mijn spiegel blijf je dicht bij jezelf. Ik leer je hoe je authentiek, integer en verbonden kunt ondernemen. In het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk. Door contact te maken met jouw essentie ga je precies die stappen zetten die passen bij jou, en halen we uit jou wat erin zit. En jij weet het al: er zit méér in. 

Je krijgt meer zelfvertrouwen, samenwerking met anderen verloopt soepeler en je initiatief of onderneming gaat (meer) stromen. Omdat je de goede dingen goed gaat doen. En dat heeft effect! 

Lees hieronder meer over wat mijn support jou kan opleveren.