Jouw authentieke verlangen leven

Geef je initiatief of ondernemerschap vleugels

Ben je gepassioneerd over je werk en wil je dat je initiatief of onderneming gaat stromen? Doe je aan zelfreflectie en bewustzijnsontwikkeling? En wil je je gevoeligheid inzetten als verbindende kracht? Dan ben ik je ideale coach. 

aanbevelingenMet mijn support maak je binnen een paar maanden grote stappen omdat ik precies aansluit op wat jij NU nodig hebt. Ik support je intuïtief en in het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk. Als ervaren ondernemer en coach voor authentiek en intuïtief ondernemerschap denk, voel en loop ik met je mee. Met persoonlijke en business coaching in één.

Succesvol ondernemen gaat niet alleen over de inhoud maar vooral over jouzelf, en daarom spiegel ik jóu. Je wordt je met mij als spiegel bewuster hoe je dingen doet, en waarmee je jezelf soms in de weg zit. Je gaat de goede dingen goed doen en zult verbaasd zijn door het effect hiervan.

Hier lees je meer over mijn achtergrond en aanpak.

Wat levert mijn support jou op?

Ik help bij praktische ondernemersvraagstukken en ik houd je een spiegel voor zodat je zelf groeit. Door je door mij te laten coachen:

– wordt helderder wat je echt te doen hebt en écht bij jou past
– leer je meer je intuïtie en gevoel meer te gebruiken
– ga je het goede goed doen
– krijg je meer zelfvertrouwen
– en gaat je onderneming (meer) stromen.

 

Ben je benieuwd wat ik kan doen voor ondernemende personen zoals jij? Neem dan contact op. Of lees hier meer over mijn aanbod en hier over mijn ervaring. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Lars Lutje Schipholt