Intuïtief ondernemerschap

Precies aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Je weet: er zit méér in. Ja, je biedt als passiedreven ondernemer je klanten kwaliteit. Je levert diensten waar ze echt wat aan hebben. En je bedrijf past bij jou. Maar – er zit méér in. Maar het lijkt wel alsof je jezelf daarbij in de weg zit.

(Business)coaches bieden vaak standaard groeimodellen aan. Met een vaste opbouw van je productaanbod, met marketingfunnels, je kent dat wel. En je hebt het gevoel: die instrumentele benadering past niet bij mij.

Ik ben Lars Lutje Schipholt van De Katalysator. Met 20 jaar ervaring als ondernemer en diep gegaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met mijn spiegel blijf je dicht bij jezelf. We ontmantelen dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten om je business verder te brengen. En om er zelf van te groeien.

Intuïtief ondernemerschap

Als bewustzijnsspiegel en sparring partner voor passiegedreven coaches & ondernemers reik ik – met veel presence & sensitiviteit – precies aan wat jij nu nodig hebt om stappen te maken. Ik stimuleer je de regie meer zelf in handen te nemen én dicht bij jezelf te blijven.

Ik leer je hoe je authentiek, integer en verbonden kunt ondernemen. In het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk. Door contact te maken met jouw essentie ga je precies die stappen zetten die passen bij jou, en halen we uit jou en je onderneming wat erin zit. En jij weet het al: er zit méér in.

 

Ben je benieuwd wat ik kan doen voor ondernemende personen zoals jij? Neem dan contact op. Of lees meer mijzelf of over mijn aanbod of over wat mijn support je kan opleveren. En kijk of je aanspraak maakt op gratis coaching

Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Lees de laatste nieuwsbrief hier.