Support die beklijft

Vooruit komen en ervan groeien.

Jij en jouw onderneming zouden wel eens gebaat kunnen zijn bij een goede spiegel. Zodat de stappen die jij zet beklijven en je sneller komt waar je wilt zijn. Met iemand die je wakker houdt en support in de dingen die je tegenkomt.

Ben jij opzoek naar een sparring partner? Eentje die goed voelt en waarvan je echt kunt leren? En waarbij je je op je gemak voelt en jezelf durft te laten zien? Om samen:

– stil te staan bij hoe het echt gaat, voorbij de facade?
– te kijken naar wat je tegenkomt en tegenhoudt om verder te groeien?
– meer inzicht te krijgen wat er gebeurt in jezelf en in interactie met anderen?
– te onderzoeken naar wat je te doen en laten hebt om je verlangen nog meer te leven?
– en/of helder te krijgen welke stappen nú prioriteit hebben in je werk?

Een coachtraject met mij strekt zich uit over een breed terrein en is maatwerk. Met mijn spiegel blijf je dicht bij jezelf. Mijn insteek is daarbij om diep te gaan als dat behulpzaam is. Want voor mij ben jij en je werk één.

In een sessie, coachtraject, supervisie of workshop met mij leer je veel over jezelf, over interactie en samenwerking met anderen en over je ondernemerschap. Je gaat zien hoe je ratio (hoofd intelligentie, IQ), je sensitiviteit (voelen, EQ) en je intuïtie (dieper weten, SQ) samenhangen. 

Je hebt ze alle drie en de verbinding ertussen nodig om in deze nieuwe tijd beklijvende stappen te maken. Vervolgens zul je merken hoe door meer presence (aanwezigheid in het nu) een verbindende en voorwaartse kracht ontstaat. Je krijgt meer zicht op wat van jou en de ander is. En wat van nu is en van vroeger. 

Lees hier meer over wat mijn support jou kan opleveren. En lees hier meer over mijn aanbod en hier meer over IQ, EQ en SQ. Of lees mijn laatste nieuwsbrief of de aanbevelingen van mijn klanten.