Vicieuze cirkel doorbreken

Wil je stappen zetten, maar blijf je ‘hangen’? Vraag je je af hoe je moet komen waar je wezen wilt? Of loop je steeds tegen dezelfde belemmeringen aan?

Sparring Partner

Als je de Katalysator als sparring partner inschakelt, krijg je precies wat je nodig hebt om echt vooruit te komen. Van coaching tot strategisch advies.

Voor jou

Ik coach bewuste ondernemende mensen die hun passie willen leven en succesvol zijn in hun werk. Onze focus ligt op de kanten van ondernemerschap waarin mensen het verschil maken: relaties, strategie, samenwerking, marketing, bedrijfsprocessen.

Ik help je om stil te staan bij wat er nu is, en van daaruit concrete stappen voorwaarts te zetten. Het helpt dat ik zelf van alles doorleefd en ervaren heb op het gebied van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Daardoor kan ik snel een laag dieper komen in wat er werkelijk speelt en zich aan het oog onttrekt!

Hoe ziet een traject met ons eruit?

Samen met jou verken ik wat jij nodig hebt en of en zo ja hoe we je kunnen supporten. In een gesprek met ons beiden ervaar je de diepgang en een beweging voorwaarts. Dat helpt je te ontdekken wat jij nodig hebt om je eigen vicieuze cirkel te doorbreken. Ik werk intuïtief, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Daarmee is het geen instrumenteel trucje. Mijn werkwijze heeft daarom veel impact, waarmee je echt in je eigen flow terecht komt.

sparring partner LarsAls ervaren ondernemer stimuleert ik je om op je intuïtie te vertrouwen. Ik reik aan wat op dat moment nodig is om een volgende stap te kunnen zetten, passend bij jou. Bijvoorbeeld door helderder te krijgen wat echt bij jou past, marketing toe te spitsen op wat bij jou werkt en je te helpen de daad bij het woord te voegen. Maar ook door dieper te kijken wat er zich aan het oog onttrekt. Met als resultaat: meer focus en vertrouwen in jezelf en concrete acties waarmee je jouw unieke gave aan de wereld kunt leven.

Wil je de kracht van onze aanpak ervaren? Maak een afspraak of kom naar een van onze proefmiddagen!