Vicieuze cirkel doorbreken

Herken je jezelf hierin? Je hebt de kwaliteiten om succes te boeken maar bent er nog niet. Mensen in je omgeving zien je talent maar je kunt wel wat succes gebruiken. Wil je stappen zetten, maar blijf je ‘hangen’? Vraag je je af hoe je moet komen waar je wezen wilt? Of loop je steeds tegen dezelfde belemmeringen aan? Wil jij je vicieuze cirkel doorbreken?

Ondernemen is net een zeephelling. De kunst van succesvol ondernemen is initiatieven te nemen en niet bang zijn daarbij fouten te maken. Want je leert het meeste van je fouten… Tenminste als je deze weet te integreren in je handelen.

Sparring Partner

Als je mij als sparring partner inschakelt, krijg je precies wat je nodig hebt om echt vooruit te komen. Van coaching tot strategisch advies. Wil jij versneld stappen maken door allerlei dingen waar je in de praktijk tegen aanloopt aan te grijpen om dieper te kijken en bewuster te worden wat er gebeurt? Dan ben ik je ideale coach.

Voor jou

Ik coach bewuste ondernemende mensen die hun passie willen leven en succesvol zijn in hun werk. Mijn focus ligt op alle kanten van ondernemerschap waarin mensen het verschil maken: relaties, strategie, samenwerking, marketing, bedrijfsprocessen. Ik help je ook om stil te staan bij wat er nu is, en van daaruit concrete stappen voorwaarts te zetten. Het helpt dat ik zelf van alles doorleefd en ervaren heb op het gebied van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Daardoor kan ik snel een laag dieper komen in wat er werkelijk speelt en zich aan het oog onttrekt!

Hoe ziet een traject met mij eruit?

Samen met jou verken ik wat jij nodig hebt en of en zo ja hoe we je kunnen supporten. In een gesprek met ons beiden ervaar je de diepgang en een beweging voorwaarts. Dat helpt je te ontdekken wat jij nodig hebt om je eigen vicieuze cirkel te doorbreken. Ik werk intuïtief, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Daarmee is het geen instrumenteel trucje. Mijn werkwijze heeft daarom veel impact, waarmee je echt in je eigen flow terecht komt.

sparring partner LarsAls ervaren ondernemer leer ik je om intuïtief te ondernemen. Ik reik aan wat op dat moment nodig is om een volgende stap te kunnen zetten, passend bij jou. Bijvoorbeeld door helderder te krijgen wat echt bij jou past, marketing toe te spitsen op wat bij jou werkt en je te helpen de daad bij het woord te voegen. Maar ook door dieper te kijken wat er zich aan het oog onttrekt. Door aandacht te besteden aan jouw authenticiteit en intuïtie en precies de stappen te zetten die NU bij jou passen, halen we uit jou en je onderneming wat erin zit. En jij weet het al: er zit méér in.

Door je door mij te laten coachen:

  • wordt helderder wat je echt te doen hebt en écht bij jou past
  • leer je meer je intuïtie en gevoel meer te gebruiken (naast je ratio)
  • ga je het goede goed doen
  • krijg je meer zelfvertrouwen
  • en gaat je onderneming (meer) stromen.
Ben je benieuwd wat ik kan doen voor ondernemende personen zoals jij? Neem dan contact op. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.