Vicieuze cirkel doorbreken

Wil je stappen zetten, maar blijf je ‘hangen’? Vraag je je af hoe je moet komen waar je wezen wilt? Of loop je steeds tegen dezelfde belemmeringen aan?

Sparring Partner

Als je de Katalysator als sparring partner inschakelt, krijg je precies wat je nodig hebt om echt vooruit te komen. Van coaching tot strategisch advies.

Voor jou

Wij coachen bewuste ondernemende mensen die hun passie willen leven en succesvol zijn in hun werk. Onze focus ligt op de kanten van ondernemerschap waarin mensen het verschil maken: relaties, strategie, samenwerking, marketing, bedrijfsprocessen.

We helpen je om stil te staan bij wat er nu is, en van daaruit concrete stappen voorwaarts te zetten. Het helpt dat we zelf van alles doorleefd en ervaren hebben, op het gebied van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Daardoor kun je heel wat vallen en opstaan overslaan: je ondernemerschap komt in een stroomversnelling!

Hoe ziet een traject met ons eruit?

Samen met jou verkennen we wat jij nodig hebt en of en zo ja hoe we je kunnen supporten. In een gesprek met ons beiden ervaar je de diepgang en een beweging voorwaarts. Dat helpt je te ontdekken wat jij nodig hebt om je eigen vicieuze cirkel te doorbreken. We werken intuïtief, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Daarmee is het geen instrumenteel trucje. Onze werkwijze heeft daarom veel impact, waarmee je echt in je eigen flow terecht komt.

Larssparring partner Lars, als ervaren ondernemer, stimuleert je om op je intuïtie te vertrouwen. Hij reikt aan wat op dat moment nodig is om een volgende stap te kunnen zetten. Bijvoorbeeld door het perspectief te verbreden, marketing toe te spitsen op wat bij jou werkt en je te helpen de daad bij het woord te voegen. Met als resultaat: meer focus en vertrouwen in jezelf en concrete acties waarmee je jouw unieke gave aan de wereld kunt leven.

Wil je de kracht van onze aanpak ervaren? Maak een afspraak of kom naar een van onze proefmiddagen!