Lees hier meer over wat mijn coaching anderen heeft gebracht

Snel omzetten wat speelt

Grote stappen in korte tijd

Angst weggenomen

Komen waar we moeten zijn

Lars is dichtbij, luistert goed en ziet snel waar het over gaat. Hij liet mij snel zien wat er speelde en ook hoe ik het kon omzetten. Resultaat is dat ik mij meer volwassen voel. Ik zie en voel nu waar mijn reacties vandaan kwamen. Ook van mensen in mijn omgeving.

Lars is een zachtaardig, sensitief en betrokken persoonlijkheid die snel ziet en voelt wat er aan de hand is. Hij werkt op onbewust niveau en kunt met een sessie een grote beweging creëren. Ik heb zijn begeleiding als heel positief ervaren. Op dit moment kan ik niet aangeven wat beter had gekund.

Met Lars als coach wordt mij duidelijk hoezeer de ontwikkeling van mijn bedrijf samen hangt met mijn persoonlijke ontwikkeling.

En dat is het unieke aan Lars, hij kent de perikelen van het zelfstandig ondernemerschap en ook alle uitdagingen die je als mens zijnde in je leven tegen komt. Persoonlijk leiderschap en werken aan je ondernemerschap op een pragmatische en ‘Down To Earth’ wijze. Met De Katalysator maak ik mooie grote stappen in relatief korte tijd!

Ik heb me zeer ondersteund gevoeld door Lars en heb in dit proces niets gemist. Ik ben me bewust geworden waar een bepaald, voor mij vaak alles bepalend patroon vandaan komt. Iets wat ik met mijn hoofd wel wist maar mijn systeem, innerlijk kind nooit bereikt had. Dit was zeer heftig maar ook mooi. Het heeft in ieder geval angst weggenomen en daarnaast heeft het mij veel gegeven wat ik niet in woorden uit kan drukken.

Ik heb je begeleiding rustig en indringend ervaren. Ik zou jou aanbevelen als een coach die op gevoelsniveau werkt en je helpt terug te brengen naar essenties in jezelf.

Een hele mooie coaching gehad van Lars. Hij stelt me op m’n gemak, benoemt wat er is, we gaan zakken…met goede vragen en heel simpele en zeer effectieve begeleiding komen we waar zijn moeten: in mijn thuisbasis! Oftewel, zakken in mijn bedding, mijn bekken.

Want waarom werk ik zo hard? Ik wil me ergens nog bewijzen en niet laten raken. Helder wordt waarom. Hij wijst dan op de keus tussen ‘Marnix 1.0’ en Marnix 2.0’: het nieuwe, vanuit meer rust. Aan mij om dat te integreren nu.

Lars bedankt!

Life- en loopbaancoach

Jantien van der Meer
Eigenaar De Gewilde Keuken

Evelien, coach/trainer

Marnix Lamers, Inspirator Nieuwe Waarde Creaties en Wayra