Lars de Katalysator

Mijn aanbod

Als gids voor belichaamd bewustzijn help ik je ontmantelen wat jou tegenhoudt om verder te groeien. Samen krijgen we snel helder wat helder wil worden. Lees hier meer over mijn huidig aanbod:

 • Je lichaam en intuïtie als kompas leren gebruiken
  Ben je ondernemend en op het pad van bewustzijn? Ik support jou als ervaren ondernemer en coach, en help je stappen zetten naar een voller en verdiepender leven met minder stress.
 • Brainspotting – EMDR 3.0
  Leer je te vertrouwen op de wijsheid van het lichaam en doorbreek je jouw vicieuze cirkel. Brainspotting begint waar de meeste klassieke praat therapieën eindigen. Het is een krachtige therapeutische methode die je helpt bij de wortel te komen van je mentale, emotionele en/of lichamelijke problemen, en deze te helen. 
 • Begeleide intervisie – oefenen met presence en in verbinding zijn
  Voor wie onder begeleiding van een lichaamsgericht en holistisch spaceholder in groepsverband wil oefenen met in verbinding zijn en presence.
 • Herbron jezelf in Noorwegen
  Verlang jij ook naar ontspanning en helemaal tot jezelf komen? Bijtanken op een prachtige, voedende plek met gelijkgestemden? Waarbij je leert jouw weerbaarheid te vergroten en meer in de flow te komen? Zet met gelijkgezinden verdiepende stappen in je eigen proces. Onder professionele begeleiding en op een bijzondere plek.